Actualitat

Guanyadores de les beques de formació de 300€, que atorga l’APdC

20/10/2011

Avui 20 d’octubre de 2011 a les 12h hem realitzat el sorteig de beques de formació que oferim, en presència d’un soci i membre de junta: Sebastián García Ferro, que ha que ha extret els paperets (veure vídeo al final de la notícia). Tots els sol·licitants de beca han estat convidats a assistir al sorteig.

D’entre els més de 50 sol·licitants, les 5 persones guanyadores d’una beca per valor de 300€ són:
Eneritz Ceberio, Cristina Lügstenmann, Isabel Belén Gómez, Gabriela Sánchez, i Naiara Iñiguez.

En el cas de què aquestes persones no puguin o vulguin gaudir de la beca, s’ha fet una llista de suplents, també per sorteig:
Eugenia Morales, Roser Tutusaus, Olga Lladó, Elia lópez, Esther Giménez.

Les becades poden utilitzar la beca per a qualsevol formació (curs regular, curs puntual, taller, classe, workshop, seminari, conferència, jornada, etc.) relacionada amb l’àmbit de la dansa (interpretació, creació, gestió, producció, dansa i salut, etc.), que tingui lloc al territori espanyol.

L’objectiu d’aquestes beques és ajudar als professionals a poder seguir formant-se, una necessitat bàsica del sector de la dansa.

La beca convocada en la modalitat B (1 beca de 1000€ per al Màster en pràctiques Artístiques Contemporànies- MACAPD) ha estat anul·lada ja que aquest màster s’ha cancel·lat per manca d’inscrits.

Vídeo del sorteig:
http://www.youtube.com/watch?v=3oqpVg6DxYM