Actualitat

Guanyadores de les 2 beques per al laboratori de creació “Connexions entre la Dansa Urbana i la Dansa Contemporània”

09/10/2013

Les guanyadores de les dues beques per a participar al laboratori de creació  “Connexions entre la Dansa Urbana i la Dansa Contemporània” amb Vanitton Lakka, que tindrà lloc al Graner els dies 10 i 11 d’octubre de 10h a 14h al Graner, són: 

-Sílvia Pérez Moragas (per baixa mèdica no podrà assistir, hem fet un nou sorteig i la guanyadora és Nathalie Labiano).
-Meritxell Casas

SOBRE EL TALLER…
Cada vegada és més notable l’acostament entre l’univers de la dansa i la cultura Hip Hop i la dansa contemporània. Per tant, el laboratori es desenvolupa en dues línies. La primera, té com a objectiu proporcionar tècniques i patrons de moviment procedents de les danses urbanes, des de la perspectiva d’un cos híbrid i en diàleg amb l’univers de la Dansa Contemporània – Tècnica Release. La segona, es centra en l’ús dels jocs i les estructures compositives que es caracteritzen per la repetició, juxtaposició i simultaneïtat, amb l’objectiu de discutir i desenvolupar estructures coreogràfiques que dialoguin amb les actuals tradicions experimentals de la història de l’Art Contemporani.

Sobre Vanilton Lakka
Lakka és professor en Arts de PPGArtes-UFU i Llicenciat en Ciències Socials-UFU. Ha impartit tallers en diferents espais de països d’Amèrica Llatina, Europa i Àfrica. Actualment desenvolupa la seva carrera com a coreògraf en solitari, treballant amb diversos col·laboradors, i és professor al Postgrau Dansa UFV – Universidade Federal de Viçosa – Brasil. www.lakka.com.br