Actualitat

Guanyadora d’una entrada doble per a veure ‘Portal’ de Núria Guiu a Hiroshima

18/06/2015

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure Portal de Núria Guiu dissabte 20 de juny a les 20:30h a Hiroshima.

D’entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sorte2.com i la guanyador és:

-Maria Campos


La guanyadora podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles d’Hiroshima (c/ Vila i Vilà 67 Barcelona). Haurà d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle i la creadora

En ciència ficció, relats de fantasia i/o teories quàntiques, un portal es una entrada cap a un lloc desconegut. Potser cap a un passat remot, a un món futur o inclús a un espai a temporal i sense forma. Els paràmetres temps i espai són la eina de treball base per a la creació de Portal. Aquestes eines son treballades a través del cos i en relació a lleis físiques com el pes i la gravetat.

Núria Guiu es va formar com a ballarina a l’Institut del Teatre de Barcelona i va formar part de la companyia jove ITDANSA. Va treballar com a intèrpret amb companyies com Gisele Vienne (FR), Batsheva Dance Company (IS), La Veronal (SP), Carte Blanche Dance Company (NO), Jasmin Vardimon (UK) o Kobalt Works (BE). Hiroshima ha sel·leccionat a Núria Guiu com a artista singular per la seva qualitat tècnica i pel sistema expressiu que investiga i desenvolupa.

Portal es podrà veure del 18 al 20 de juny a Hiroshima.

Preu normal: 15 €   Preu socis APdC: 10€