Actualitat

Guanyadora d’una entrada doble per a veure la Sylvie Guillem al Festival de Peralada

24/07/2015

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure Life in Progres de Sylvie Guillem avui a les 22h al Festival Castell de Peralada


Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sortea2.com i la guanyadora és:

-Barbarana Pons


Podrà recollir les seves entrades 45 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del Castell. Haurà d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

SYLVIE GUILLEM
Life in Progress
24 de juliol de 2015 a les 22h
Preu: de 45 a 130€. 

Els socis de l’APdC tenen un  20% de descompte + info

“Després d’una incomparable carrera que ha abastat gairebé 35 anys ballant tant ballet clàssic com obres contemporànies, Sylvie Guillem presenta el seu darrer programa i s’acomiada dels escenaris als seus 50 anys. Ballarina mundialment reconeguda, va iniciar-se com atleta fins que va ingressar al Ballet de l’Òpera de París, on va ser primera ballarina del 1984 fins al 1989. Després va passar a ser primera ballarina al Royal Ballet de Londres fins al 2013 i també ha estat Artista Principal Convidada del ballet de Tòquio. Al llarg de la seva carrera ha ballat alguns dels papers icònics en ballets de Kennheth MacMillan, Rudolf Nuréyev, Maurice Béjart, Frederick Ashton, William Forsythe i Mats Ek.

A Life in Progres, Guillem ballarà dues obres noves incloent un solo amb músics en viu a l’escenari amb coreografia del consagrat Akram Khan especialment creada per Guillem i un pas de deux amb la ballarina italiana Emanuela Montanari de l’Scala de Milà, amb coreografia de Russell Maliphant. La resta del programa el composa l’obra Bye, coreografia de Mats Ek i Duo de William Forsythe interpretada pels ballarins Brigel Gjorka i Riley Watts de la mateixa companyia.

Sylvie Guillem realitza aquest 2015 la seva última gira mundial amb el seu darrer espectacle com a ballarina Life in Progress, que arriba a Peralada en exclusiva a l’estat espanyol. Un adéu al públic de tota una vida carregat de gratitud i emoció: “He estimat cada moment dels darrers 39 anys, i avui, encara estimo de la mateixa manera. Així que per què parar? Molt simple, perquè vull acabar mentre encara sigui feliç fent el que faig amb orgull i passió. This is Life in Progress. My Life”. Un esdeveniment únic i irrepetible.

Sadler’s Wells London Production