Actualitat

Guanyadora d’una entrada doble per a veure ‘Dancing Partners’ a l’Espai Dansat

17/11/2015

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure  Dancing Partners divendres 20 de novembre a les 20:30h  a l’Espai Dansat!

Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sorte2.com i la guanyadora és:

– Carolina Garcia Gironès.

La guanyadora podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

“Until the end” de Thomas Noone Dance ESTRENA

Una paraula dita, pronunciada sense pensar on acaba. Quines en són les conseqüències? Un petit gest, es multiplica i pren pes, convertint-se en una massa de moviment, en un caos de cosssos. Quina és la primera decisió, el primer pas? I on arribarà? Cap a on volem anar? Podem seguir fins al final?

Direcció i coreografia: Thomas Noone / Ajudant de direcció: Núria Martínez / Intèrprets: Javier G. Arozena, Alba Barral, Jeronimo Forteza / Música: Miguel Marin (Árbol).

 

“Hands Down” de Company Chamaleon

És la tercera part d’una triologia de peces per a carrer, encàrrec de Greenwich & Docklands Festival Internacional y Dance Manchester.

Amb el disctintiu segell de moviment de Chamaleon, aquest poderós dúo basat en el contact mira com mostrem la nostra força i gestionem la nostra vulnerabilitat.

Coreografia: Anthony Missen / Intèrprets: Anthony Missen i Riccardo Meneghini.

 

“Small Crime ” de Spellbound Contemporary Ballet

Un “Small Crime” succeeix per casualitat i, per desgràcia, sovint necessita ésser emmascarat… El segon crim, que acostuma a arruïnar per complet les nostres vides, és conseqüència directa del primer… Succeeix quan una persona que ha estat rebutjada en un moment de la seva vida busca venjança i es nega a reconèixer a la persona que ocupava els seus pensaments.

Coreografia: Mauro Astolfi / Música: Jonny Greenwood i Nils Frahm / Intèrprets: Maria Cossu i Giovanni La Rocca.

 

“Controfase” de Spellbound Contemporary Ballet

Coreografia: Mauro Astolfi / Intèrprets: Mario Laterza, Giovanni La Rocca / Música: Nils Frahm, Garth Knox & Agnes VestermanG.

 

Chapters of Little Prince” de Norrdans

Nova creació a càrrec de Tina Tarpgaard. Estrena!

Coreografia: Tina Tarpgaard /Música: Daniel Nelson / Intèrprets: Tomáš Červinka, Anna Jirmanova, Hanna Nussbaumer, Jonas Örknér

L’espectacle es podrà veure els dies 20 i 21de novembre  a les 20.30h. Preu: 15,5€. Per a socis APdC: 8€ per soci i 8€ per a l’acompanyant, a taquilla o en venda anticipada online (cal seleccionar ‘Descompte Escoles i APDC’)