Actualitat

Guanyadora d’una entrada doble per a veure ‘Artificial Things’ de la Cia. Stopgap a l’Espai Dansat

20/10/2015

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure Artificial Things de la StopGap Dance Company, divendres 23 d’octubre a les 20:30h a l’Espai Dansat!

Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sortea2.com i el guanyadora és:

-Cristina Díaz Cuevas (sòcia estudiant de l’APdC)

Podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Haurà d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Artificial things
és un nova producció atrevida, cinematogràfica i colorista de la companyia britànica Stopgap Dance Company, tot un referent mundial en dansa integrada que incorpora artistes professionals amb i sense diversitat funcional com ara el conegut David Toole.

Cinc individus busquen escapar de la seva asfixiant companyia amb una desenfrenada festa de rock’n’roll. Però aviat aquest desordre salvatge se sumeix en el pati polític i rebel·la algunes veritats incòmodes.

FITXA ARTÍSTICA
Direcció i coreografia: Lucy Bennet / Coreògraf convidat (escena inicial): Yoshifumi Inao / Intèrprets: Amy Butler, Laura Jones, Chris Pavia, Dave Toole i David Willdridge / Escenografia i vestuari: Anna Jones, inspirat amb Curious Space / Il·luminació: Chahine Yavrovan / Compositors: Christopher Benstead, Jim Pinchen i Andy Higgs / Vestuari: Rosey Moriling / Cap de producció i director d’escena: Richar Walker / Producció: Sho Shibata.

ACTIVITATS PARAL·LELES
>> DV. 23/10 a les 19.45h
Abans de la funció representació de la peça Just a dancer II a la Rambla Fabra i Puig, a menys de 10 metres del teatre. En aquest espectacle el coreògraf Thomas Noone convida a quatre intèrprets amb diversitat funcional a treballar amb els ballarins de la companyia.

>> DS. 24/10, després de la funció
L’Espai Dansat i Estrella Damm us conviden a un col·loqui amb la companyia Stopgap.

L’espectacle es podrà veure els dies 23 i 24 a les 20.30h. Preu: 15,5€. Per a socis APdC: 8€ per soci i 8€ per a l’acompanyant, a taquilla o en venda anticipada online (cal seleccionar ‘Descompte Escoles i APDC’)