Actualitat

Guanyadora de “La danza académica y su metodología” (Nivel elemental + Nivel medio I) d’África Hernández

19/02/2015


L’APdC ha sortejat La danza académica y su metodología. Análisis del movimiento en relación con la estructura musical. Nivel elemental (2009), i Nivel medio I (2014). Dos llibres de la pedagoga África Hernández, publicats per Ediciones Mahali, que suposen una eina per a professionals, professors i alumnat de la dansa acadèmica.

D’entre el més de 100 interessats i interessades, hem fet un sorteig a través de Sortea2.com i la guanyadora és: Andrea Just.

Danza académica y su metodología. Análisis del movimiento en relación con la estructura musical
En aquests dos llibres (Nivel elemental, Nivel medio I) l’autora proposa un mètode d’ensenyament i aprenentatge de la dansa acadèmica, basat en el mètode Vaganova, però que analitza en profunditat el moviment en relació amb l’estructura musical. Hernández ha incorporat la seva pròpia reflexió i un nou desenvolupament de la metodologia. L’editorial té previst publicar els volums corresponents al Nivell Mitjà II, al Nivell Mitjà-Avançat i al Nivell Superior.

África Hernández és pedagoga de dansa clàssica titulada per la Hungarian Dance Academy de Budapest (Matrícula d’honor i Medalla honorífica). Exballarina de companyies nacionals i internacionals, i professora de dansa acadèmica amb una llarga i reconeguda experiència. Ha estat coordinadora dels Ensenyaments Elementals de Dansa del Conservatori Professional de Dansa de València, i mestra convidada a nombroses escoles i companyies, com la CND. A més a més, ha impartit cursos de formació per a professors de dansa, de metodologia de la dansa, i de didàctica. Més informació

Ediciones Mahali està integrada per un grup d’especialistes en disciplines artístiques com el teatre, la dansa, l’estètica o la literatura, i té com a objectiu la publicació de llibres d’arts escèniques.