Actualitat

Guanyador d’una entrada doble per a veure ‘Hoogerman’ (Cia. Erre que Erre) a Hiroshima

04/06/2015

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure Hoogerman (Cia Erre que Erre) divendres 5 de juny a les 21:30h a Hiroshima


Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sorte2.com i el guanyador és:

Eduard Lacueva

El guanyador podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles d’Hiroshima (c/ Vila i Vilà 67 Barcelona). Haurà d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

HOOGERMAN és un espectacle de dansa inspirat en l’obra de l’artista digital Han Hoogerbrugge. Una peça que busca corporeizar el treball d’animació digital d’aquest artista adaptant-lo al llenguatge escènic. Si Hoogerbrugge suposa la digitalització d’un home amb les seves obsessions, ansietats i pors, Hoogerman pretén ser la re-conversió d’aquest món virtual en quelcom orgànic, la tornada al cos.

Erre que erre desenvolupa el seu treball a partir de la creació i experimentació de noves formes i concepcions de la dansa i el moviment i serveix com a plataforma a diverses col·laboracions interdisciplinars per donar lloc a nous formats escènics. Mario García Sáez (1973, Múrcia). És membre cofundador, coreògraf i intèrpret del col·lectiu Erre que erre, amb la qual ha aconseguit diversos premis de coreografia, realitzat produccions escèniques i pel·lícules de dansa des de la seva fundació el 1996. Anteriorment treballa amb la companyia Danat Dansa a Barcelona i en produccions de La Fura dels Baus i altres companyies catalanes.

Es podrà veure del 4 al 6 de juny a Hiroshima

Preu normal: 15 €   Preu socis APdC: 10€