Actualitat

La companyia Nederlands Dans Theater inaugura el Grec 2022

06/05/2022

Un total de 86 espectacles que es veuran durant quatre setmanes i una cinquantena d’activitats, tot repartit per 55 espais de la ciutat. Així serà, resumit en unes poques xifres, el Grec 2022 Festival de Barcelona, que començarà el 29 de juny amb un espectacle inaugural a càrrec de la companyia NDT 1 del Nederlands Dans Theater, que interpretarà tres coreografies (també es veuran el 20 de juny), entre les quals una estrena de la valenciana i neerlandesa Marina Mascarell i dues coreografies més de Sharon Eyal William Forsythe.

Entre les altres propostes de dansa que es podran veure destaquen Israel Galván amb l’Escolania de Montserrat, Lali Ayguadé, Alan Lucien Oyen, Nazareth Panadero, Christos Papadopoulos, María Jurado, Paradise Lost, La Intrusa, Cia. Ana Morales, Thomas Noone Dance, La Veronal, Aracaladanza, Vanesa Aibar/María Marín, Andrés Marín/José Valencia/Salvador Gutiérrez/raúl Cantizano/Dani Suárez.

Els socis/es de l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya tindran dret a la compra de dues entrades al 50% per espectacles (teatre, escena híbrida, dansa i circ) inclosos a la programació Grec 2022 programats al Teatre Grec, Mercat de les Flors, Teatre Lliure, El Molino, Teatre del CCCB, MNAC i MACBA presentant el carnet a la taquilla del teatre, el mateix dia de la funció, a partir dels 30 minuts anteriors al inici de la funció, sempre i quan hi hagi disponibilitat d’aforament de la sala.

ndt 1 nederlands
Rahi Rezvani