Actualitat

Gran èxit de visites de la nova web de l’APdC el primer mes i mig de funcionament

17/04/2008

Des de la inauguració a primers de març i en només un mes i mig, la nova web de l’APdC ha registrat un rècord de visites, arribant fins a les 9.000. També s’ha millorat el servidor, per la qual cosa ara l’accés és molt més ràpid.

La pàgina ofereix serveis nous als socis de l’APdC i als aficionats a la dansa, com ara la secció d’actualitat, amb notícies i agenda de programació i cursos, i les convocatòries diverses. Així mateix hi ha la possibilitat de fer-se soci omplint un formulari.

Una de les funcions més exitoses d’aquesta nova pàgina és la que fa el directori de professionals. Més de 30 persones han fet servir aquesta potent eina per contactar amb professionals de la dansa a partir de la informació que cadascun d’ells hi ha posat. El directori de professionals és un servei destinat als 350 socis professionals, que tenen així un espai web propi per a posar el seu currículum acadèmic i professional, penjar fotos i vídeos dels seus treballs o feines. De moment, hi ha 36 professionals que han actualitzat el seu perfil. Des d’aquí animem a que tots els socis hi posin la seva informació.

La web encara està en construcció; es treballa en la versió en anglès i hi ha algunes seccions encara estan en construcció, com ara l’apartat de directori de recursos del món de la dansa, entre els quals hi ha escoles de dansa, companyies, espais de creació, concursos i beques.