Actualitat

Gran acollida de la 3a edició del Balla’m un llibre!

03/05/2017


El cap de setmana de Sant Jordi vam tornar a omplir les biblioteques de dansa, donant vida i moviment a grans llibres de la literatura, de casa nostra i de fora, amb la tercera edició del Balla’m un llibre.

Blanes
A la Biblioteca Comarcal de Blanes van celebrar Sant Jordi i del Dia Mundial de la Dansa amb una trencadora adaptació de la novel·la de Vladimir Nabokov, Lolita, a càrrec de la ballarina i coreògrafa Olga Álvarez i la intèrpret Morgane Viennet.

Reus
La Biblioteca Central Xavier Amorós va presentar la coreografia de Magda Borrull basada en l’obra La força del vent de Marta Magrinyà.


Podeu veure un tast de la peça aquí.

Tortosa
Una peculiar adaptació del Quixot de Cervantes va fer acte de presència a la Biblioteca Marcel·lí Domingo amb El Banquet de Don Quixot, de Miquel Barcelona i Laura Vilar.


Podeu veure un tros de l’espectacle aquí.

Tremp
Sonia Fernández va visitar la biblioteca Pública Maria Barbal amb El Cos fugit, en base al llibre Pedra de tartera de Maria Barbal.


Podeu veure la notícia de Pirineus TV, amb un fragment de la peça.

Martorell
Van decidir traslladar la proposta a la plaça de les Cultures, davant de la Fira del Llibre de Martorell. Allà van llegir el Manifest del Dia Internacional de la Dansa i van poder gaudir de 2 peces curtes: Laia Santanach amb Ballant ballàvem, a partir de diverses obres de Joan Coromines, i Gemma Peramiquel amb Si són roses floriran a partir del llibre amb el mateix títol de Manuel de Pedrolo.