Actualitat

Gema Díaz donarà les classes tècniques per a professionals APdC – La Caldera al gener

21/12/2012

Del 9 al 30 de gener les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec de la ballarina i coreògrafa Gema Díaz. Les classes seran dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43), i el preu per als socis de l’APdC és de 4€ per classe, comprant el val de 5 classes que costa 20€ (i caduca el 31 de desembre), o bé 5€ la classe solta.

Gema Díaz
Ballarina i Coreògrafa formada en Dansa Contemporània, Release i Tècniques d’Exploració i Improvisació. Titulada com Terapeuta per l’Institut Gestalt de Barcelona. Ha rebut classes, entre d’altres, amb: David Zambrano, Jordy Corts, Àngels Margarit, Alexis Eupierre, KJ Holmes, Will Swanson, Cristie Simson, Mónica Runde, Agustí Belluci, Ana Buitrago i Carmen Werner.

Ha estudiat a la Trisha Brown Dance Company New York, Teatro de la Danza de Madrid, Estudio 3 (Madrid), Laboratori William Laton (Madrid) i La SNDD d’Amsterdam. Ha treballat a les companyies: Aracaladanza, Diez & Diez, la Vanagloria, Lapsus, Sol Picó, Experimentadanza, Damián Muñoz, T d Teatre i Nats Nus.

De manera regular, imparteix classes de Tècnica Release, Tallers d’Improvisació, i Moviment autèntic, dins i fora d’Espanya. Actualment, a més a més,  és intèrpret activa en la Cia. Nats Nus i també exerceix com a Terapeuta individual Gestalt.