Actualitat

Gelabert-Azzopardi i IT Dansa al Teatre Auditori de Sant Cugat

04/01/2010

Comptarà amb la companyia francesa de hip hop Wanted Posse com a convidada per a tancar el  programa

Les companyies Gelabert Azzopardi i IT Dansa seran les encarregades de portar la dansa al Teatre Auditori de Sant Cugat, en la seva programació del 2010.

Gelabert-Azzopardi
presentarà dues coreografies al mes de març. La primera, Sense Fi, és definida pel propi Cesc Gelabert com un viatge interior. Es tracta d’una peça que projecta una onada de figuracions escèniques que expressen la constitució dispersa d’un personatge, però sense identificar si són il·lusions seves o esdeveniments del seu passat, narracions confidencials o al·lusions mítiques. La segona coreografia, A Conquassabit, amb música de Häendel, és una obra sobre l’acceleració i la quietud que representa un huracà o un tornat, on el temps s’agita i acaba esmicolantse i convertit en ràfegues.

Per altra banda, la companyia IT Dansa oferirà a l’abril tres peces realitzades per coreògrafs de prestigi internacional: Sechs Tänze (de Mozart), creada per Jirí Kylián; I Like Five, concebuda per Stijin Celis i amb música de Gyorgy Ligeti, i Minus 16, una peça del coreògraf israelià Ohad Naharin.

Per últim, al maig, el Teatre Auditori de Sant Cugat rebrà la visita de la companyia francesa Wanted Posse, que presentarà Transe, una coreografia nascuda del new style, l’estil propi de la companyia, que fusiona des del hip-hop més complex fins al breakdance més original.

Si voleu consultar la programació completa podeu anar a la pàgina web del Teatre Auditori de Sant Cugat.