Actualitat

Galícia acull Mov-s, l’espai per a l’Intercanvi de la Dansa i les Arts del Moviment

07/04/2008

Mov-s és un espai per a l’Intercanvi de la Dansa i les Arts del Moviment que va celebrar la seva primera edició al 2007 a Barcelona. Aquest projecte té una vocació d’itinerancia per diverses ciutats de l’Estat espanyol i per aquest motiu al 2008 mov-s se celebrarà a Galícia, a l’illa de San Simón, entre els dies 15 i 18 de juny, en una col·laboració entre el Mercat de les Flors i el Centro Coreográfico Galego.

El tema que es proposa per a aquesta edició al voltant del qual giraran les diferents activitats emmarcades en el mov-s és les condicions per a la creació coreogràfica.

El mov-s Galícia 08 plantejarà  preguntes i pretén obtenir-ne algunes respostes, per a reconèixer les condicions òptimes perquè el procés de creació s’iniciï amb garanties de qualitat i  innovació. Per a això proposem dues taules de debat i una sèrie de grups de treball relacionats amb les taules, més íntims i pròxims, on intercanviar opinions i experiències.
 
La primera taula de debat abordarà les idees generals, els fonaments, que permetin definir les condicions òptimes perquè es produeixi la creació coreogràfica. La segona taula parlarà dels instruments on s’hi veuran els recursos que tenim al nostre abast per a l’estímul de la creativitat coreogràfica.