Formació
Xarxes i circuits després de la pandèmia
Cursos intensius o de curta durada
El 19 de October del 2021
Online, Online
de 10h a 13.30h
19 de October del 2021
Activitat gratuïta
Tots els Nivells
ACPDC Online Varis https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf0ghj75v1K7OaM04hixO1MSTcM0mviZRXIvTAyJLToO52T-A/viewform
10.00 - 10.10 h.
BENVINGUDA A LA JORNADA, ROBERTOG. ALONSO, president de l’ACPDC
Moderarà la sessió la coordinadora de l’entitat, Maribel Tomás
10.10 - 10.25 h.
PONÈNCIA DE FÁTIMA ANLLÓ, fundadora i directora del ‘Observatorio de Creación y Cultura Independiente’
L’objectiu d’aquest observatori és potenciar un desenvolupament més robust del sector cultural independent. En aquests moments, estan desenvolupant dos projectes: un estudi dels efectes de la COVID-19 en la creació independent a Espanya per al disseny d'accions i polítiques sincròniques orientades a la seva recuperació i regeneració; i una plataforma web de gestió i serveis per a companyies escèniques.
10.25 - 10.40 h.
PONÈNCIA DE PABLO SANSALVADOR, director de ‘ChoreoLab Made in Ulm’ i director artístic de ‘Tanzlabor Ulm’
El TanzLabor Ulm és una plataforma que pretén facilitar i promoure la creació artística en l'àmbit de la dansa. Ofereix als participants oportunitats creatives en quatre àrees per a desenvolupar continguts artístics innovadors i permetre connexions més profundes entre el públic i la dansa. ChoreoLab és una plataforma coreogràfica que compromet a quatre coreògrafs i quatre ballarins a crear quatre obres curtes en quatre setmanes. Cada coreògraf té 35 hores per a realitzar una obra inspirada en un tema comú.
10.40 - 10.55 h
PONÈNCIA DE XOSÉ PAULO RODRÍGUEZ, responsable de la comissió de dansa de ‘Danza a Escena’ ‘Danza a Escena’ és un circuit artístic promogut per l’INAEM i desenvolupat per la ‘Red Española de Teatros’ en col·laboració amb els seus espais escènics associats, per a incrementar la presència i visibilitat de la dansa en les programacions.
10.55 - 11.10 h.
PONÈNCIA DE MARINA MARTORI, impulsora del Festival Zero i directora del Teatre Auditori de Llinars del Vallès
L’objectiu d’aquest festival, impulsat pels Teatres en Xarxa (Barberà del Vallès, Sant Joan Despí, Sant Andreu de la Barca, Tordera, Sant Boi de Llobregat, Llinars del Vallès i El Vendrell) és presentar sempre una programació d’espectacles que tenen com a eix comú la proximitat física amb el públic i que interpel·len sobre noves formes de gaudir de les arts escèniques.
Organitza
11.10 – 11.40 h.
PONÈNCIES DE MIREIA SABATÉ, cap de l’Oficina de Difusió Artística, i MAITE SERRAT, responsable de programes educatius de la Diputació de Barcelona
La Diputació de Barcelona a través de l'Oficina de Difusió Artística dona suport a les polítiques locals de difusió i promoció de les arts escèniques, la música, la dansa i les arts visuals i promou projectes de cooperació amb els ajuntaments per la difusió de les arts als municipis. Un dels seus objectius principals és impulsar circuits de difusió artística per a les programacions municipals i les programacions escolars.
11.40 – 11.55 h.
PONÈNCIA DE JUAN ANTONIO MARTÍNEZ , coordinador de la Xarxa de Centres d'Arts Visuals de la Direcció General de Promoció Cultural i Biblioteques del Departament de Cultura
11.55 –13.30 h.
DEBAT OBERT AMB LA PARTICIPACIÓDELS PONENTS I DELS ASSISTENTS
