Formació

Workshop inPRACTICAL con Marko Fonseca

Formació Universitària, Postgraus i Masters

Del 06 al 07 de Novembre del 2021

C/ Santander 31, Barcelona

de 10 a 14h

07 de Novembre del 2021

85€

76,5 €

Intermig i Avançat

Pep Nebot

Art District Barcelona

Marko Fonseca

https://www.emotionbodies.com/index.php

info@emotionbodies.com

Workshop inPRACTICAL [identificació de l'altre] LOS INNATO / MARKO FONSECA

Ens centrarermos principalment en la relació del ballarí amb el terra i l'aire. La classe utilitza patrons de moviment simples que involucren la respiració, la velocitat i l'alliberament d'energia en tot el cos per tal d'activar la relació entre el centre i les articulacions, que entren i surten de la terra de manera més eficient.

NIVELL INTERMEDI / AVANÇAT en diferents disciplines. INICIACIÓ també, si vénen amb motivació!

Les places són limitades a 25 i seran acceptades per ordre d'inscripció.

Total 8 hores de classe. És possible assistir dies solts.

A QUI ENS DIRIGIM: Dirigit a professionals i aficionats de disciplines artístiques i acròbates de qualsevol nivell amb experiència en dansa contemporània, clàssic, hip hop, arts marcials, capoeira, teatre, circ, clown, practicants de ioga, etc. "Movers" amb alta motivació per aprendre nous camins de el moviment.

PREU:

Preu anticipat fins al dia 21 d'Octubre 2021:

• Només un dia (4 hores): € 55

• Els dos dies (8 hores): € 85

Preus després de l'dia 21 d'Octubre 2021:

• Només un dia (4 hores): € 70

• Els dos dies (8 hores): € 100

*********

inPRACTICAL [identificació de l'altre] - ELS INNAT / MARKO FONSECA

Aquest taller es centra principalment en la relació de l'ballarí amb el terra i l'aire. La classe utilitza patrons de moviment simples que involucren la respiració, la velocitat i l'alliberament d'energia en tot el cos per tal d'activar la relació entre el centre i les articulacions, que entren i surten de la terra de manera més eficient. L'enfocament és desenvolupar un moviment en diferents nivells - amunt i avall, diferents suports i buscar l'equilibri de diferents parts de el cos.

Comencem per mitjà de jocs que desperten el cos i la ment, se'ls insta a connectar amb el medi ambient: l'aire, el sòl, i l'energia d'altres, formant així una interconnexió.

Més tard ens centrem en exercicis curts de moviment on portarem el cos a: dibuixar espirals, treballs de control de pes, desplaçament per l'espai, velocitat, precisió i motors de moviment que ens connecten a les frases finals.

També identificarem el treball en parella i aspectes de relació com ara: la confiança, el pes, l'instint, la consciència, líders i seguidors. El flux en la comunicació física depèn de la consciència d'un equilibri compartit. Treballarem amb situacions predefinides, que es basaran en la confiança dels altres. Llavors podem assumir més riscos jugar amb potència i velocitat. Els participants estan convidats a portar les seves pròpies idees, explorar-se i redescobrir les seves pròpies qualitats.

*********************

Els Innat - Marko Fonseca

El projecte Els innat està dirigit per Marko Fonseca [Costa Rica] i va néixer el 2009. Marko Fonseca va estudiar al Conservatori del Vaixell [Costa Rica] i ha treballat en diferents companyies a Costa Rica i Europa, el projecte compta amb més de 15 obres escèniques i s'han presentat en països com: Brasil, Argentina, Xile, Perú, Colòmbia, Veneçuela, Equador, Uruguai, Panamà, Costa Rica, Nicaragua, El Salvador, Guatemala, Mèxic, Estats Units, Espanya, Portugal, França, Rússia , Bèlgica, Romania, Itàlia, República Txeca, Suïssa i Corea.

Actualment manté un treball de recerca i col·labora amb diferents artistes de l'mig, ensenya Tallers / Tallers de inPRACTICAL [identificació de l'altre] on barregen diferents tendències de les arts de moviment, arts marcials i el treball d'associació / duo.

Els innat han rebut diversos premis nacionals i internacionals amb les seves obres "Kitsch", "Match Point", "Etérea" i "NO / nat" en què destaquen: Festival de Coreògrafs de el Teatre Nacional, Costa Rica 2009, Guanyador de el Concurs de sols i duets "SOLÓDODOS en Dansa Costa Rica 2013", XII Concurs Internacional de Coreografia Burgos - Nova York 2013, obtenint: Premi RCH als Millors Intèrprets, Premi de Residència Artística l 'Estruch / Sabadell, Espanya, Premi com a finalista el VIII Concurs Coreogràfic de Sabadell, Espanya 2013, Circuit Iberoamericà de la Xarxa 2015 - Xarxa de Teatres Alternatius d'Espanya.

En els anys 2013 (Mèxic), 2014 (Espanya), 2015 (Brasil), 2017 (Panamà) i (Mèxic) 2019 (Espanya) - (Panamà) i (Corea) han realitzat residències de creació artística on s'han desenvolupat susúltimas creacions .

Aquest projecte independent dirigeix i produeix el Festival Internacional del Carrer anomenat La Machine i la Plataforma Internacional d'Entrenament Revés.