Formació

WORKSHOP COREOGRÀFIC AMB DAVID SERRANO | FILARMONIA VITAL

Cursos intensius o de curta durada

El 21 d'Octubre del 2023

Carrer de Miquel Vives, 2, 08222 Terrassa, Terrassa

10h a 12h

21 d'Octubre del 2023

5€

3 €

Intermig i Avançat

AUDITORI TERRASSA

AUDITORI TERRASSA

David Serrano

https://www.terrassacultura.cat/programacio/workshop-coreografic-amb-david-serrano/

Taller impartit per DAVID SERRANO, ballarí i creador a l’espectacle FILARMONIA VITAL del BALLET CONTEMPORANI CATALUNYA, companyia resident a Terrassa, que s’estrena el proper 18/11/2023 a l’Auditori Terrassa

Aquest emocionant workshop de dansa contemporània/ballet, anomenat FILARMONIA VITAL, és una experiència única que combina la tècnica de la dansa clàssica i contemporània per oferir als participants una formació versàtil i enriquidora.

El workshop tindrà una durada de 2 hores, i consta de:

ESCALFAMENT: Començarem amb un escalfament que fusiona l’entrenament físic i tècnic. Els participants exploraran la tècnica de terra per enfortir la seva connexió amb el cos i millorar la flexibilitat. A més, gaudiran d’una breu però intensa classe de ballet, que inclou des de la barra fins al centre, i una petita improvisació que estimula la creativitat i prepara els ballarins per al repertori i el taller coreogràfic.

TÈCNICA: Al cor d’aquest taller hi ha una fusió única entre la tècnica contemporània i clàssica. Aquesta combinació permet als participants desenvolupar una versatilitat excepcional. Els participants exploraran la postura, equilibri, força i expressió artística, enriquint així el seu ventall d’habilitats.

TALLER COREOGRÀFIC: Una de les joies d’aquest taller és l’oportunitat de treballar amb el repertori de la companyia, extret de la impactant peça FILARMONIA VITAL. Aquesta coreografia creada recentment es basa en la singularitat de cada ballari, permetent que la seva personalitat i estil propi brillin a l’escenari. Els participants tindran l’oportunitat de submergir-se en aquest material ric i divers, explorant els matisos de la dansa contemporània i clàssica però en un context contemporani.

DURADA: 2 HORES