Formació

Vols celebrar l'hivern ballant ? Taller per a nens i nenes i les seves famílies

Cursos intensius o de curta durada

El 24 de Febrer del 2024

c/reig i bonet 23 baixos, Barcelona

dissabte, 10:30 - 12h

20 de Febrer del 2024

15€

15 €

Nivell inicial

tragantDansa

tragantDansa:: Barcelona

Mireia Torrent

https://tragantdansa.com/contents/vols-celebrar-lhivern-ballant/

info@tragantdansa.com

666285715

Veniu a celebrar l’ hivern i el seu misteri !
Tenim ganes de celebrar cada estació de l’ any, amb la seva singularitat i màgia, i no perdre’n la connexió.
Des del cos, la imaginació, la dansa i l’ escolta generarem propostes on explorar la creativitat i la comunicació a través del moviment, les sensacions i l’ expressió espontània.
A través del cos i la dansa, farem el pont amb la natura que creiem tan vital i necessari per tots però encara més pels infants. Poder connectar amb els cicles naturals, poder-los sentir, ballar i compartir.

Volem fer tallers en família perquè creiem que sumar en el vostre dia a dia espais d’ expressió, creativitat i comunicació, és una manera excel·lent d’ afavorir el vincle. Així doncs, obrim uns tallers on tant criatures com adults es mouen seguint propostes molt obertes i senzilles que permeten el joc, el diàleg i el gaudi compartit.

Veniu a ballar amb els colors, les llums, les ombres i el caliu de l’ hivern!

_______________________________________________________________________________

Mireia Torrent

Formada en diferents tècniques de dansa i al voltant del cos, el moviment i la sensorialitat a Barcelona i N.Y. Màster de psicomotricitat vivencial a la U.B de Barcelona. Des de fa molts anys acompanyo a infants, nens i nenes i famílies i a adults en l’ exploració del moviment i la consciència corporal. També des de fa anys que col·laboro com a psicomotricista tant en projectes educatius convencionals com d’educació lliure on les propostes en família es cuiden especialment. Vincular natura, infància i creativitat és de sempre un motiu de recerca i il·lusió.