Formació

Twerk i escriptura amb Josefina Zuain

Cursos intensius o de curta durada

El 01 de Novembre del 2022

Telègraf 67, 08041, Barcelona

1 de novembre de 10 a 14 h

01 de Novembre del 2022

40€

40 €

Tots els Nivells

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Josefina Zuain

https://guinardo.nunartbcn.com/ca/activitats/intensius/twerk-i-escriptura

El Twerk és una tècnica que ofereix molts reptes. És un entrenament fort, tant a nivell muscular i de resistència com a nivell coreogràfic i de coordinació. Al mateix temps és allò més divertit que he ballat a la meva vida, cada classe de Twerk és literalment una festa. El meu cul sempre m'havia fet força vergonya. Era una zona carregada simbòlicament d'un desconeixement i d'un no saber, quan evidentment també havia estat sempre una zona de plaer, intimitat, complicitat i joc.

Ballar i fer classes en bragues no va ser un procés fàcil, vaig haver de fer caure molts prejudicis, vaig haver de desarmar-me i desarmar unes quantes estructures que no sabia que formaven part de la meva vida quotidiana. La pràctica del Twerk en aquest sentit, ha estat una gran companya per sentir i transitar una transformació de la meva autopercepció, del meu cos com a volum i de la imatge com a eina no només visual que forma part del dansar (i del viure, és clar). Durant els anys de pràctica els volums, les vergonyes, les imatges i les possibilitats van mutar. La transformació també va ser un nou volum, un nou to, una nova manera de pensar, de ballar i d'escriure.

La proposta per a aquest intensiu és que generem un temps de trobada entre la tècnica del Twerk i l'escriptura, durant i entre les quals podrem observar els processos que s'activen al cos en moure la carn de maneres menys transitades. Les vibracions, els rebots, deixar anar la musculatura i les dissociacions, permeten activar circuits desconeguts que ofereixen noves possibilitats per pensar(ns) i sentir(ns). En aquest sentit, l'aliança amb l'escriptura ens permetrà expandir aquests processos mitjançant eines simples que col·laboren amb l'escolta, la lectura, l'entrenament i el procés d'aprendre a posar el cul en moviment.

Et convido a:

DESCONÈIXER-TE

DESORGANITZAR-TE

DESPREOCUPAR-TE

DESCONTROLAR-TE

DESFRONTALITZAR-TE

DESCULONITZAR-TE