Formació

Trobades miofascials (LLISTA D'ESPERA)

Formació APdC
Cursos intensius o de curta durada

El 18 de Setembre del 2021

Eugeni d'Ors 12, Barcelona

de 10 a 19h (amb pausa per dinar)

17 de Setembre del 2021

40€

20

Tots els Nivells

APdC

La Caldera Les Corts

Claudia SolWat

https://www.dansacat.org/nova-formacio-apdc-trobades-miofascials/

projectes@dansacat.org

93 268 24 73

Objectius. Apropar-nos a les CADENES MIOFASCIALS; conèixer i ubicar el seu recorregut en el cos; integrar en el propi cos les cadenes superficials i profundes; compartir eines per equilibrar i enfortir les cadenes miofascials; reflexionar com aquest coneixement pot aplicar-se a la pròpia pràctica de ballarina i/o docent (per escalfar, per entrenar, per dissenyar una classe…); reconectar amb l’anatomia des d’aquesta visió.

Contingut. 2 sessions de 4h amb propostes per: PALPAR les cadenes miofascials al cos de l’altre; MOURE el cos a partir de la memòria que ha deixat aquesta impresió, per tal d’integrar-les; ACTIVAR per tal de conèixer i reconèixer exercicis que ajudin a equilibrar i /o enfortir aquestes vies anatòmiques; OBSERVAR I REFLEXIONAR al voltant de la pròpia pràctica (com a ballarí o docent) per tal d’aplicar-ho.

Destinataris. Professionals de la dansa, docents i estudiants que vulguin entendre i aprofundir en el coneixement del seu cos i el dels altres.

Claudia SolWat. Actualment desenvolupa activitats relacionades amb la investigació, la creació i la docència. Acompanya i facilita processos creatius, com a assistent de direcció i coreografia i moviment (Últimes col·laboracions amb: Pere Faura, Albert Quesada i Guy Nader/Maria Campos). Forma part, juntament amb la Cristina Poll (fisioterapeuta), de MOVE ANATOMY on el COS, la seva ANATOMIA i les seves possibilitats de MOVIMENT son l’eix del projecte.
trobades miofascials claudia solwat