Formació

The Attentive Act, amb Clémentine Télesfort i Lisard Tranis

Formació APdC
Cursos intensius o de curta durada

Del 08 al 09 de Juny del 2024

Eugeni d'Ors 12, Barcelona

d'11h a 14h

07 de Juny del 2024

45€

20 €

Per a Professionals

APdC

La Caldera Les Corts

Clémentine Télesfort i Lisard Tranis

https://forms.gle/acz3U1UJBhCS4vCt9

projectes@dansacat.org

The Attentive Act

Objectius
Convidem els participants a investigar quatre aspectes principals que considerem essencials en la nostra pràctica com a artistes: la sensibilitat, el control, la disponibilitat i l'adaptació creativa. Tenim ganes de compartir eines que permetin als participants investigar el seu propi moviment original i desafiar la seva pràctica més enllà de restriccions tècniques.

Contingut
La classe abordarà: l'eficiència del moviment, la precisió de lectura de les qualitats de la nostra parella i trobar l'equilibri entre les intencions i resolucions de la nostra exploració compartida en moviment. Oferirem una àmplia gamma d'eines que ajudin a aprofundir en la comprensió dels principals conceptes utilitzats en el treball de partnering, com ara: compartir i transferir pes, generar i utilitzar l'impuls, fer front als canvis de direcció, velocitat i altura, economitzar l'energia i diferenciar-la de la força, buscant l'eficiència, cultivant la confiança i la seguretat en rols compartits i equilibrats.

Destinataris
El taller està adreçat a persones de totes les disciplines interessades a ampliar el seu coneixement de partnering i refinar la seva capacitat de connexió i escolta.

Durada
6

Clémentine Telesfort i Lisard Tranis
Clémentine i Lisard són dos artistes de dansa que han treballat junts des del 2017 amb companyies com Guy Nader & Maria Campos i Lali Ayguadé entre d'altres. Tots dos van formar part de la companyia VERVE de la NSCD, Leeds on tots dos van rebre el premi "Outstanding achievement Award" del seu any. Abans, Lisard es va formar a l'Institut del Teatre, Barcelona i Clementine a TrinityLaban, Londres.
foto the attentive act