Formació

Taller Laboratori per Ballarins

Cursos intensius o de curta durada

Del 12 al 13 de Decembre del 2020

Sepúlveda, 85 , Barcelona

Dissabte 10-17h (amb pausa d'una hora) y Diumenge de 10 a 14h

11 de Decembre del 2020

90€

81

Tots els Nivells

Elclimamola

La Visiva

Ohad Nachmani

http://www.elclimamola.com/

marine@elclimamola.com

El cos que es mou en l'espai, com el peix en l'aigua, està guiat per una interacció complexa amb una cosa impalpable. No obstant, sabem orientar-nos en totes les direccions sense gaire problemes. El nostre sistema nerviós, funcionant sempre en el rerefons, fa que tot això es faci automàticament, de manera habitual. Inicies elmoviment cap allà, i el teu cos segueix.....Quina meravella.

Però si pares a pensar per un moment, quines són les teves referències habituals que et permeten tornar sempre a trobar l'orientació sense caure, mantenint un equilibri malgrat que les diferents parts del teu cos es mouen en direccions diferents? On estan aquestes referències, en el cos o en l'espai?

En aquest taller-laboratori proposo una investigació que aprofundeix en la relació del cos amb l'espai. Investigant aquesta relació entre la nostra percepció de l'espai i l'acció arribem a tenir més consciència dels mecanismes que dominen la nostra manera de moure'ns. Treballant diferents aspectes, com ara la relació entre ulls i horitzó, el paper de l'aparell vestibular o l'importància dels turmells, podem arribar a canviar els nostres patrons i automatismes existents creant una nova manera de moure'ns en l'espai, unint el cos amb l'espai.

SITUACIÓ COVID: l'aforament és limitat a 10 participants pel taller de desembre.

* Per reservar la teva plaça s'ha de fer l'ingrès del 50%, i la resta pendent el dia abans del taller- (En cas de cancelació per confinament o casos positius es farà una devolució del 100%)

* Aquest taller será grabat, per això si estàs d'acord et farem firmar una autorització d'ús d'imatge per la nostra comunicació.

OHAD NACHMAN

Sóc professor del mètode Feldenkrais des de fa més de 20 anys, formador en cursos professionals arreu el món i practicant d'arts marcials. Tinc tambè un master en filosofía de la ciencia. El mètode com a tal m'interessa sobretot com a eina d'investigació de moviment que genera un altre nivell de consciència, entenent consciència com la capacitat de canviar la relació entre acció i percepció, aprenent a aprofundir cada vegada més en la sensació subjectiva com la base de la presència aquí i ara.

MES INFOS EN :
www.ohadnachmani.com

INSCRIPCIONS AMB:
Marine Budin/ Elclimamola
+34 610081860
marine@elclimamola.com