Formació

Taller intensiu d'Axis Syllabus amb KIRA KIRSCH

Cursos intensius o de curta durada

Del 31 de Maig al 02 de Juny del 2024

La Bartra, Ctra. de La Riba a Farena Km 11, 43459 , Farena, Tarragona

divendres 18 - 20h + lab/jam / dissabte 10 - 13h + 15 - 17:30h + lab/jam / diumenge 10 - 13h (intensiu residencial)

28 de Maig del 2024

250€

225 €

Tots els Nivells

Axis Syllabus Catalunya

La Bartra (Tarragona)

Kira Kirsch

https://www.instagram.com/axis_syllabus_catalunya/?hl=es

axissylabuscat@gmail.com

TEIXITS EXCITABLES

Fer teoria requereix estar oberta a la vivacitat del món, deixar-se atraure per la curiositat, la sorpresa i la meravella. Les teories no són només pronunciaments metafísics sobre el món fets des d’una presumpta posició d’exterioritat. Les teories són reconfiguracions del món que estan vives i respiren. –
Karen Barad

Com informen i exciten, literalment, els nostres teixits les investigacions sobre el moviment que duem a terme, els entrenaments i les proposicions de la ciència anatòmica contemporània? Quin rang d’estímuls, quin ritme o quins arcs de dinàmica permeten a la ment-cos estar disponible, adaptable, resilient i curiosa? Aquesta pràctica de dansa consisteix en entrar en els diferents sistemes corporals i materialitats dels teixits del cos i les seves connexions amb el sistema nerviós. Podem preguntar-nos, també, des d’on coneixem i com donem vida/posem en dansa les teories. O, al revés, de quina manera és la dansa una forma de fer teoria?
L’Axis Syllabus és un sistema de referència en constant evolució, o un lèxic per a l'organització i la correlació creuada de troballes empíriques i científiques provinents de l’estudi del moviment humà. Això inclou detalls anatòmics, física, aplicacions pràctiques, recerca, anàlisi i transmissió. Els principis i conceptes sobre el moviment es fan palpables a partir d’imatges, vídeo, models, pràctiques de contacte, partnering, improvisació i patrons de moviment en loop que condueixen a frases més complexes, sempre en moviment per l’espai. En les meves classes, em proposo crear un entorn d’aprenentatge col·laboratiu i un espai efectiu per a la recerca personal.

Obert a tots els nivells d’experiència.