Formació

TALLER D’EINES COREOGRÀFIQUES

Cursos intensius o de curta durada

Del 12 al 16 de Setembre del 2022

Carrer Sepúlveda 85, baixos dreta, Barcelona

Dilluns a divendres de 16h a 19h

12 de Setembre del 2022

100€

90 €

Tots els Nivells

La Visiva

La Visiva

Salva Sanchís

https://www.lavisiva.org/cursos/taller-deines-coreografiques

info@lavisiva.org

En aquest taller plantejarem, de forma pràctica, diversos reptes coreogràfics. Alguns provindran del repertori propi de Salva Sanchis, altres ens els trobarem pel camí.

Ens centrarem sobretot en les fases inicials de la recerca, on les preguntes o objectius previs busquen una expressió física, en forma de generació de vocabularis específics, abans de poder ser tractades compositivament. De fet, intentarem explorar possibles relacions sinèrgiques i integradores que desfacin la separació entre generació de material i composició.

SALVA SANCHIS
Salva Sanchis (Manresa, 1974) és ballarí, coreògraf i mestre de dansa contemporània. Es va graduar amb la primera generació de P.A.R.T.S. a Brussel·les, Bèlgica, i ha produït més de 20 peces de dansa sota el seu nom des de 1998. També ha col·laborat en diverses ocasions amb Anne Teresa de Keersmaeker i Marc Vanrunxt. Tot i que la seva activitat pedagògica ha gravitat sobretot entorn a P.A.R.T.S., on ha treballat durant les dues últimes dècades com a cap d’estudis i professor de tècnica contemporània, també ha ensenyat tallers en nombroses institucions arreu d’Europa. Va produir el seu últim treball coreogràfic, el quintet “Radical Light”, el 2016, i després d’haver completat un grau en Psicologia, ara mateix està cursant un màster en Ciència de Dades, mentre continua donant classes ocasionalment i participant en col·laboracions artístiques esporàdiques.

https://salvasky.w3spaces.com/