Formació

Taller de partnering / eines de creació

Cursos intensius o de curta durada

El 22 de Febrer del 2020

c. Sant Isidre, 140, Sabadell

11h

20 de Febrer del 2020

Activitat gratuïta

Contemporània

L'Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu

GUY NADER I MARIA CAMPOS

www.lestruch.cat

estruch@ajsabadell.cat

937172571

IMPARTIT PER:
GUY NADER I MARIA CAMPOS

LLOC: SALA 1 de l'Estruch

ADREÇAT A: alumnes de dansa, professionals o persones interessades en la dansa i el moviment i que desitgen complementar i aprofundir els seus coneixements entorn al treball en grup i en parella. ( Edat mínima 16 anys )
Màxim d'inscrits. 26 places

PER REALITZAR LA INSCRIPCIÓ : cal disposar de l'entrada per l'espectacle SET OF SETS que es realitza el dia 23 de febrer a les 19h al Teatre Principal i per reservar la plaça al taller cal enviar un mail a: estruch@ajsabadell.cat estruch@ajsabadell.cat> abans del 20 de febrer indicant: nom i cognom, adreça de correu electrònic, edat i en el cas que balli en una escola de dansa, el nom de l'escola

TALLER PARTNERING | EINES DE CREACIÓ impartit per GN|MC Guy Nader | Maria Campos és una proposta d'activitat paralel·la en relació a la proposta escènica SET OF SETS. Un taller classe magistral de 2 hores que ens apropa al vocabulari del treball físic desenvolupat per GN|MC en els processos de creació basat en el treball de "partnering" i treball de contacte.

Partirem de tasques físiques concretes, generadors de moviment i punts de partida buscant mecanismes del cos en moviment observant-lo amb la finalitat de multiplicar els camins i aproximacions a la comprensió de l'anatomia del moviment i el cos. Dins de tots aquests elements, ampliarem les nostres pròpies eines per improvisar i crear material en parella i en grup.