Formació

TALLER COSSOC amb Magí Serra i Anamaria Klajnšček

Cursos intensius o de curta durada

Del 14 al 15 de Març del 2020

Carrer Sepúlveda 85, baixos, Barcelona

14 i 15 de març de 2020 de 15h a 19h

14 de Març del 2020

50€

10% descompte socis APDC i APCC i alumnes del CSD

Contact

La Visiva

Magí Serra i Anamaria Klajnšček

www.lavisiva.org/tallers-actuals/taller-cossoc/

info@lavisiva.org

Descripció del taller

En aquest taller investigarem algunes idees relacionades amb el partnering. El treball es basarà en l'ús del canvi de pes i l'equilibri, donant especial importància en crear la confiança amb l'altre cos, per tal de deixar totalment el pes o assumir la responsabilitat total de l'altre.

El taller consistirà a aprendre part del repertori del duet COSSOC (així comprendre que pot oferir la nostra proposta de moviment) i, sobretot, aprofundir en algunes tasques físiques per tal de trobar les vostres pròpies situacions inesperades i així construir una seqüència més curta en parella o en un grup. El llenguatge que tractarem es troba en la frontera entre el contacte/partnering i el circ.

Magí Serra acaba els seus estudis a SEAD (Salzburg) el 2009, des de llavors treballa com a intèrpret i creador a Barcelona. De 2009 a 2013 treballa en produccions variades a Àustria, Palma de Mallorca i Barcelona. Com a creador, forma part de CollectifPops, presentant el seu treball a diferents països com Àustria, Dinamarca i Espanya. El 2013 comença a treballar per Roberto Olivan a "A place to bury estrangers". El 2015 treballa per GN / MC a (TTTTT), fent més de 50 espectacles per Europa i internacionals. Des del 2017 comença a treballa per a Roser López a Hand to Hand i en Trama (estrena Mercat de les Flors maig 2019). També col•labora en produccions amb Lali Ayguade (Sa Mateixa) i Roberto Olivan (Socarrel). ". Com a creador va estrenar la seva primera creació Esvorell el 2016 i el seu solo "La mesura del detall" al Festival Sismògraf 2018. Actualment es troba en la creació de dos nous projectes amb Arnau Obiol (músic) i COSSOC amb la ballarina Anamaria Klajnšček.

Anamaria Klajnšček (1996) va començar la seva formació a la seva ciutat natal, Ljubljana (Eslovènia). Va continuar els seus estudis a Amsterdam a l'Acadèmia per a teatre i dansa (MTD). Durant aquest període va treballar amb coreògrafs com Keren Levi, Roser López Espinosa, Julio Cesar Iglesias Ungo, Uri Ivgi i Johan Greben i Milan Tomášik. A més d'això, va crear o co-crear diverses peces i va col•laborar sovint amb músics i el jove compositor Darragh Kearns-Hayes. Va passar el seu darrer any d'estudis treballant per la companyia TanzMainz a Alemanya, on va estar sota la direcció de Sharon Eyal, Guy Nader i Maria Campos i Guy Weizman i Roni Haver. Anamaria es va graduar al juny de 2018. Actualment treballa com a professional independent a Barcelona, en Trama, la nova producció de Roser López Espinosa.