Formació

Spender Dennis Dance workshop - Barcelona 25 & 26 Maig 2024

Cursos intensius o de curta durada

Del 25 al 26 de Maig del 2024

Area Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona. , Barcelona

De 10:00 a 15:00

25 de Maig del 2024

115€

103,5 €

Tots els Nivells

E Motion Bodies www.emotionbodies.com

Area Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona.

Spencer Dennis

https://www.emotionbodies.com/

info@emotionbodies.com

+34685166358

La classe de Spencer Dennis se centra a estudiar l'eficiència del moviment mentre explora vies de moviment úniques i estrangeres. Espereu moureu-vos a través de diversos plans de moviment, inclosos el sòl i la inversió.

Dansa contemporània; Acrobàcia; paviments; Força i Mobilitat

Requereix concentració i voluntat de sentir-se incòmode. El moviment de la meva classe és sovint nou per a molts ballarins, així que vine preparat per utilitzar la teva formació de noves maneres i rep el repte de fer coses noves!

Us suggereixo que porteu opcions de roba per cobrir-vos els genolls, les espatlles, els colzes i els peus. Pot ser una dessuadora, mitjons, genolleres i pantalons de xandall. Tot i que la meva classe no hauria de requerir genolleres o dessuadores amb caputxa, sempre es recomana tenir aquests articles a mà per al procés d'aprenentatge.

Aquí teniu alguns vídeos del treball de Spencer Dennis:
- https://youtu.be/HPR_l_UQImA
- https://youtu.be/hVonH9cVFt4

SOBRE SPENCER DENNIS
Spencer Dennis és un ballarí i practicant del moviment de Phoenix, Arizona. L'ensenyament de Spencer explora la integració de diverses pràctiques de moviment, com ara el ioga, l'acrobàcia suau, la dansa moderna i el treball de terra contemporani, alhora que connecta la seva ensenyament amb les accions i els moviments de la vida quotidiana. Ha ballat per a diverses companyies dels Estats Units com CONDER|Dance, Groundworks Dance Theatre, Hawkins Dance, The Difference Between i Soulescape. Darrerament ha presentat obres en solitari originals al sud-oest americà. Ha estat premiat dues vegades com a Artist of Promise d'Arizona tant per la seva coreografia com per la seva interpretació. Actualment, Spencer és professor adjunt tant a la Universitat Estatal d'Arizona com a Scottsdale Community College i membre de la facultat de Revive Dance Convention. El 2024, Spencer viatjarà per compartir la seva obra internacionalment a Cuba, Perú, Espanya, Alemanya i més.

PREUS I INSCRIPCIONS (Aplicar un 10% de descompte a socis d'APDC)
Preu de reserva anticipada fins al 13 de maig de 2024:

1 dia: 65 € (5 hores de classe)
2 dies: 115 € (10 hores de classe)
Després del 13 de maig de 2024:

1 dia: 80 € (5 hores de classe)
2 dies: 135 € (10 hores de classe)
Preguntes i més informació:

Pep Nebot +34 685166358, info@emotionbodies.com