Formació

SHAPING ACRODANCE workshop amb Davide Bonetti & Erika Marchesi

Cursos intensius o de curta durada

Del 06 al 07 d'Abril del 2024

Area Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona. , Barcelona

De 10:00 a 15:00

06 d'Abril del 2024

125€

112,50 €

Tots els Nivells

E Motion Bodies www.emotionbodies.com

Area Dansa: Carrer de Ca l'Alegre de Dalt, 55, Barcelona.

Davide Bonetti & Erika Marchesi

https://www.emotionbodies.com/events/66-shaping-acrodance-davidebonetti-erikamarchesi-april-2024festival-contact-improvisation-provence-rustrel-springtime-2025.html

info@emotionbodies.com

+34685166358

SHAPING ACRODANCE workshop amb Davide Bonetti & Erika Marchesi, Barcelona 6 & 7 Abril 2024

Dansa contemporània; Acrobàcia; Partnering; Floorwork; Força i Mobilitat; Treball en equip.
Dansa contemporània amb incursions a l'acrobàcia; Preparació física per a treballs acrobàtics, introducció de maniobres avançades i elements d'acrobàcia de terra, equilibri, força, flexibilitat, mobilitat, condicionament, realització d'acrobàcies en moviment i creació de seqüències, aprenentatge de frases de moviment i treball en equip.

Al Workshop Hi haurà:
- Treballar el vocabulari tècnic d'acrodança.
- Aplicació d'elements tècnics per parelles i creació de seqüències.
- Investigació del moviment mitjançant eines d'improvisació.

Treballarem el vocabulari d'acrodança a diferents nivells (a terra, a nivell quadrúpede, dret, a l'aire), mitjançant la creació de seqüències i la investigació del moviment.

El taller es desenvoluparà a una gran sala de dansa professional amb també un petit tatami, on es podran practicar alguns moviments acrobàtics amb tota seguretat.

Els tallers poden ser accessibles i adaptats a tot tipus de participants, així com a professionals, i poden ser útils per a qualsevol persona que practiqui dansa contemporània, tingui una base acrobàtica o vulgui desenvolupar una qualitat de moviment orgànica i fluida a la pista.

Roba recomanada: pantalons llargs i camisa de màniga llarga.

Aquí un petit vídeo de la seva feina: https://youtu.be/LbYQdxAeQjQ

SOBRE DAVIDE BONETTI
emotionbodies acrodance workshop Davide Erika 2Davide Bonetti és un acroballarí professional. Als 18 anys va ingressar com a acròbata a l'escola de circ contemporani FLIC de Torí i aquí es va especialitzar al pi. Als 22 anys va continuar la seva formació al CNAC (Centre National des Arts du Cirque) a França, interessant-se per un enfocament més fluid i orgànic de l'acrobàcia: l'acrodança. Entre el 2019 i el 2021 es troba de gira per França i Bèlgica com a intèrpret i des del 2019 imparteix tallers sobre aquesta disciplina a Itàlia i Europa. Entre els festivals on ha impartit classes es troben: B12 research or die (Berlín), Henny Juriens Studio (Amsterdam), Frei Art Festival (Friburg).

SOBRE ERIKA MARCHESI
emotionbodies acrodance workshop Davide Erika 3Procedent de la gimnàstica artística, als 14 anys va fer un camí preacadèmic als Estudis Moma de Milà estudiant disciplines urbanes contemporànies i de carrer. El 2017 va ingressar a DanceHaus Academy (dirigida per Susanna Beltrami) assistint al programa de formació professional de l'escola i graduant-se el 2020. Entre el 2020 i el 2023 va treballar amb diversos coreògrafs milanesos i actualment forma part de la companyia de dansa acrobàtica Liberi Di…Physical Theatre. Aquí descobreix l'acrodança i, combinant-la amb el passat en el moviment, investiga com combinar l'acrobàcia i la dansa de manera orgànica a la seva manera única.

PREUS & REGISTRE
Preu Early bird price fins al 18 de Març 2024:

1 dia: 70 € (5 hores de classe)
2 dies: 125 € (10 hores de classe)
Preus després del 18 de Març 2024:

1 dia: 85 € (5 hores de classe)
2 dies: 145 € (10 hores de classe)
Preguntes i més informació:

Pep Nebot +34 685166358, info@emotionbodies.com