Formació

Resonance: amb Marie Bardet, Josefina Zuain i Laura Vilar

Cursos intensius o de curta durada

Del 16 al 18 de Decembre del 2022

Carrer del Telègraf, 67, 08041, Barcelona

16, 17 i 18 de desembre

18 de Decembre del 2022

120€

120 €

Tots els Nivells

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Marie Bardet, Josefina Zuain i Laura Vilar

https://festival.nunartbcn.com/ca

nunart.creacions@gmail.com

Hem pensat aquestes jornades de treball com un temps per revisar juntes les maneres en què investiguem les nostres pràctiques i les maneres en què les nostres pràctiques investiguen. Partim de l'articulació, necessària i constant, entre les maneres en què es pensen les pràctiques i les maneres en què s'escriuen aquests pensaments, tant per desmuntar el binomi pràctica-teoria com per crear dispositius capaços de redistribuir escriptures, lectures i escoltes.

Prenguem-nos el temps per investigar. Generem en col·lectiu una temporalitat durant per poder atendre les maneres que tenim de pensar-accionar la IMPROVISACIÓ. Prenguem els impulsos imprevistos per (des)orientar les pròpies pràctiques i maneres de pensar-escriure mentre ens relacionem amb els moviments fent-se.

L'objectiu principal d'aquesta trobada és proposar la creació de dispositius de pensament-acció que contenen el potencial de desfer hàbits i maneres acostumades de distribuir, organitzar i jerarquitzar els objectes de treball, per traçar nous solcs que trasbalsin els nostres fers i els imaginaris que els conformen.

Com fer de la paraula “improvisar” un joc col·lectiu de (no) decisions situades? com ens desorientem "perdent la cara" cap al darrere?

De quina manera el desplaçament de l'atenció, de cara al cul, ofereix un camp de redistribució capaç d'obrir noves pràctiques i escriptures noves? És la immobilitat dels malucs una eina tècnica o un judici moral al cos? Com afecta la vibració dels volums de la carn en les formes en què construïm, pensem i emmagatzemem els nostres fitxers?

Què (des)apareix quan les consignes d'improvisació intervenen de tal manera que deixen de ser un fi en si mateixes, desisteixen de ser un objectiu realitzable? És la tècnica una improvisació, un estat d'atenció en actualització capaç d'habilitar possibles respostes en potència?

Aquest és un espai accessible a persones amb mobilitat reduïda.