Formació

Resonance: jornades de dansa, pensament i investigació

Cursos intensius o de curta durada

Del 11 al 15 de Juliol del 2022

Telègraf 67, 08041, Barcelona

dilluns i dimarts, de 10 a 18.30 h; dimecres, dijous i divendres, de 10 a 16 h.

10 de Juliol del 2022

250€

250 €

Tots els Nivells

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Laura Vilar, Gisela Creus, Cecilia Colacrai, Pierre-Michäel Faure i Josefina Zuain

https://festival.nunartbcn.com/ca

resonance.nunart@gmail.com

Què pot un cos quan balla? Aquesta pregunta amb arrel a l'afirmació del filòsof Spinoza “ningú sap el que pot un cos”, apuntant als potencials il·limitats de la nostra corporeitat, ens fa de marc per reflexionar-experimentar-sentir sobre allò que anomenem "tècnica" en dansa. Aquella mirada sobre la dansa i l'intèrpret, la seva fisicalitat en aliança amb altres capes complexes d’allò que sabem captar en el fer.

Ens preguntem si el llenguatge tecnificat sobre el moviment és encara vàlid avui, on són els límits i desbordaments de la dansa, i com els gestionem i compartim. És la pedagogia de les formes suficient per a l’emancipació dels intèrprets? És tècnica la capacitat de reactualitzar un present-pensament-experiència sensible o potser cal remoure o transformar la paraula "tècnica"?

Partint d’aquestes qüestions en conjunt ens deixarem dur pels marges, les borrositats i les torpeses, com a coneixements situats.

Per aquesta edició comptarem amb intèrprtes amb bagatges molt rics i diferents que aportaran la seva mirada i reflexionaran conjuntament amb les persones participants: Laura Vilar, Gisela Creus, Cecilia Colacrai, Pierre-Michäel Faure i Josefina Zuain.

Com a novetat, en aquesta edició hi ha una convocatòria oberta per les persones participants que vulguin compartir processos en què estiguin immerses.

Preu reduït abans del 17 de juny: 250 euros

Després del 17 de juny: 300 euros

Informació de packs a la web.