Formació

Programa de Creació 2021-2022

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 04 d'Octubre del 2021 al 31 de Març del 2022

Alegre de Dalt 55 Bis 1erB, 08024 Barcelona

consultar a la web

22 de Juny del 2021

2.800€

2.700

Nivell Avançat

Area, Espai de Dansa i Creació

Area, Espai de Dansa i Creació

Olga Álvarez i Ona Mestre

http://www.areadansa.com

info@areadansa.com

932107850

Aquest Programa de Creació busca aportar un espai de reflexió i anàlisi, alhora que dóna eines pràctiques per trobar resposta a les preguntes i necessitats que podem trobar en un procés creatiu i de composició coreogràfica, i la posterior posada en escena.

L'objectiu de la creació d'una peça ens proporciona l'oportunitat d'investigar i aprofundir en el nostre imaginari i ens mostra els requisits que comporta tot procés creatiu, sent alhora un procés d'introspecció, reflexió i creixement personal.

El Programa de Creació ens confronta amb les nostres necessitats tant com a ballarí intèrpret com a coreògraf, ja sigui per a l'elaboració de Solos o peces grupals, i ens ajuda a potenciar les nostres qualitats i a trobar solucions per a cobrir les nostres necessitats.

Una part important de el Programa són els seminaris teòrics sobre "Pensament en el Procés de Creació" impartits per professionals del món de la dansa i teòrics de les arts escèniques que ens endinsen en el procés i diferents maneres d'abordar l'acte creatiu.

Hi ha un programa de classes i hores d'assaig que es podran distribuir segons la necessitat del moment, i disposarà de tutories grupals i individuals cada mes.

Més informació a la web