Formació

Píndola formativa: Com valorar econòmicament les retransmissions en streaming

Formació APdC
Altres formacions

El 17 de Febrer del 2021

Online, Online

Dimecres de 10h a 12h

15 de Febrer del 2021

Activitat gratuïta

Tots els Nivells

AADPC, APCC, APdC, TTP i APGCC

Cristina Calvet

https://www.dansacat.org/pindola-escenica-formativa-streaming-cristina-calvet-febrer/

comunicacio@dansacat.org

El proper dimecres 17 de febrer a les 10 h les persones associades a l'APdC podran apuntar-se a una nova píndola formativa. Es tracta de formacions que organitzen de forma conjunta les 5 associacions professionals del sector, AADPC, APCC, APdC, TTP i APGCC, amb l'objectiu de resoldre tots els dubtes que tinguin els artistes i les companyies sobre convenis, contractació, clàusules, etc.

En aquesta ocasió es tracta d'una xerrada en línia amb Cristina Calvet on parlarem de com calcular el catxets i els drets d'imatge de les retransmissions d'espectacles en streaming, tant per obres retransmets en directe com els ja enregistrats i disponibles en internet.

Una de les conseqüències de la situació que la COVID ha generat és una forta crisi de les arts en viu. Les mesures dificulten l'assistència del públic i limiten els aforaments, i és per això que les productores, companyies i les pròpies sales investiguen noves maneres per fer arribar les arts en viu a casa de qui abans hi assistia presencialment. Per això parlarem de drets d’imatge i les diferents variacions del salari catxet en l’adaptació d’un espectacle ja creat per fer-lo via streaming, però també de l’emissió d’una funció ja gravada o la preparació d’un espectacle per a exhibir-ho directament en format online. Durant la segona part de la sessió podrem escoltar el testimoni de casos reals, que compartiran les seves experiències i la seva valoració del procés.

Cristina Calvet
Cristina Calvet, advocada Responsable de l’Àrea Legal de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, AADPC. Membre del Comitè científic i professora en el Màster de Dret de la Propietat Intel·lectual i industrial de l’Il·lustre Col·legi d’advocats de Barcelona; també professora en el Màster de Dret de la Societat de la Informació del mateix Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona. Docent també, entre d’altres, a la Universitat Internacional de Catalunya (Responsable del Mòdul jurídic del Màster en Gestió Cultural); Centre de Formació IL3 adscrit a la Universitat de Barcelona (Postgrau en Gestió d’Espectacles), entre d’altres.

pindola formativa febrer streaming