Formació

'Passeggiata danzata'

Cursos intensius o de curta durada

El 04 de Novembre del 2023

Carrer del Telègraf, 67, 08041, Barcelona

4 de novembre, dissabte, de 10 13 h

02 de Novembre del 2023

35€

35 €

Intermig i Avançat

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Patricia Hastewell i Noé Ferey

https://guinardo.nunartbcn.com

Aquest és un taller d´improvisació, partnering i contact. Proposem eines per expandir i compartir la nostra dansa amb una companya. Compartirem vocabulari físic de pes, explorarem punts de contacte i pautes d´improvisació, en parella i individualment. Passeggiata danzata és un diàleg físic, on la trobada amb un altre cos és el generador de moviment. Treballarem l'escolta per entendre i adaptar-nos al ritme, la velocitat, la direcció, la qualitat i la textura de l'altre cos.

El taller es dividirà en una part més tècnica, on treballarem exercicis de partnering i contacte per familiaritzar-nos amb el pes i amb la idea d'expandir el terra al cos de l'altre; i en una part d'improvisació, on posarem en comú la nostra dansa individual amb la d'una altra persona, així veurem com aquesta es veu afectada. Investigarem diferents rangs de connexió, espacial i de ritme, des del mínim contacte a molt de contacte. Al final del taller tindrem un espai lliure on posar en pràctica les eines compartides i per dialogar ballant amb altres cossos.

Noé i Patricia es van conèixer ballant per a la companyia de Guy Nader i Maria Campos a les peces Set of Sets i Made of Space. Sent aquest el seu punt de partida van decidir seguir investigant el “partnering” i la improvisació pel seu compte. Les Passants, el seu primer treball com a duo, va guanyar el segon premi del Certamen Coreogràfic de Sabadell.