Formació

Monogràfics Domingueros 2023 - DANSA AÈRIA

Cursos intensius o de curta durada

El 12 de Març del 2023

C/Llull 68, BARCELONA

10-14h

11 de Febrer del 2023

50€

50 €

Nivell Intermedi

Berta Baliu (@harness_dance_)

Soulivre

Berta Baliu (@harness_dance_)

https://www.instagram.com/harness_dance_/

bertabaliufranquesa@gmail.com

Aquest 2023 es proposa un conjunt de monogràfics específics relacionats amb la DANSA VERTICAL i LA DANSA amb ARNÈS CENTRE (en suspensió).

Estan adreçats a totes aquelles voladores que vulguin aprofundir en tècniques de moviment amb l'arnès, tant en la paret com en el terra.

No és necessària experiència prèvia, però estan enfocats i recomanats per aquells/es amb una base de dansa, moviment, aeris o acrobàcia; o amb coneixements de dansa vertical i/o amb arnès centre. MATERIAL: En totes les sessions el material està inclòs. Aquelles voladores que vulguis portar i utilitzar el seu material, es farà una revisió tècnica prèviament. Monogràfics: 12 de març: SLIDE Sessió dedicada a l'anàlisi i posada en pràctica de la tècnica de relliscada. Traslladar l'efecte físic del desplaçament d'un cos sobre la superfície en la paret vertical. Exploració del pes, l'equilibri i el contacte del cos amb les superfícies del terra i la paret. 14 de maig: CENTRE Quan utilitzem l'arnès en el centre experimentem una sensació de llibertat de moviment i de volar, a vegades dificil de trobar en altres disciplines. Aprendrem les tècniques i elements bàsics per posar-los en pràctica en seqüències coreogràfiques i improvitzacions guiades: pèndol recta i circular, còrrer i volada, ascensió i descensió de la corda, girs en eix i fora d'eix, utilització del pes del cosa, etc. 18 de juny: POLITJA En aquesta sessió ens ajudarem de l'element tècnic de la politja per generar moviment en el cos suspès en l'aire. Aquesta tècnica ens permet està penjades dues voladores al mateix temps, utilitzar el pèndol circular i la dimensió vertical. Es treballarà la relació entre els cossos, l'espai i la corda. ------------------------------- HORARI: 10-14h PREUS: PREU MONOGRÀFIC: 50€ PROMO 2mono. (10%): 90€ PROMO 3mono. (15%): 127,5€ ESPAI: Soulivre (Carrer Llull n. 68, Barcelona) Inscripcions + info: bertabaliufranquesa@gmail.com