Formació

Mètode Feldenkrais, Moviment, Improvisació

Cursos intensius o de curta durada

Del 17 al 18 de Febrer del 2024

Calle Felip II 174, Barcelona

Dissabte i diumenge de 10h a 16:30h

17 de Febrer del 2024

150€

150 €

Tots els Nivells

Obrador de Moviments

Obrador de Moviments

-

https://obradordemoviments.com/es/taller-intensivo-con-thomas-kampe%E2%80%A8/

En aquest taller utilitzarem el Mètode Feldenkrais® com a recurs per a la pràctica de la improvisació. Investigarem els potencials de transferència del Mètode Feldenkrais, una pràctica de moviment somàtic clau, cap a processos d’improvisació mitjançant l’exploració de moviments suaus, reflexius i diàlegs corporals dinàmics i expansius. El Mètode Feldenkrais aporta una perspectiva que relaciona el moviment, la percepció i l’autoritat somàtica i facilita la nostra capacitat d’aprendre i descobrir noves habilitats de forma fàcil. Explorarem l’ús de restriccions, “constraints” (marc de límits) i problemes estructurats com a eines per a trobar llibertat, nous patrons i més possibilitats en l’elecció dels nostres moviments improvisats.

A través de les lliçons de “Awarenes Through Movement®” (Autoconsciència a través del Moviment), el treball de contacte en duo basat en la “Integració Funcional”® i la improvisació, explorarem el potencial de moviment tridimensional de la nostra pelvis i les nostres costelles per a trobar facilitat, llibertat i més opcions de moviment en deixar improvisar el nostre ser dansaire.

El mètode Feldenkrais ofereix eines orgàniques i accessibles per a l’aprenentatge a través del moviment. De manera imaginativa i lúdica, ens ofereix la possibilitat de relacionar-nos amb el nostre entorn mitjançant patrons de moviment complexos i multidimensionals.