Formació

MÈTODE FELDENKRAIS. Autoconsciència a través del moviment

Cursos mensuals, trimestrals i anuals

Del 19 d'Abril al 27 de Juny del 2022

c/reig i bonet 23 bx (gràcia), Barcelona

Dimarts, 20 - 21:30h

24 de Juny del 2022

110€

110

Tots els Nivells

tragantDansa

tragantDansa

Èlia Genís

https://tragantdansa.com/contents/prim-metode-feldenkrais-autoconsciencia-a-traves-del-moviment-2/

info@tragantdansa.com

666285715

Primavera 2022: 19 abril – 27 juny

preus: 110€ / paquet 5 sessions: 65€ / classes soltes: 14€

ÀREA: Consciència a través del cos i del moviment. Pràctica somàtica. Creixement personal.

EXIGÈNCIA : bàsica – mitjana. Requereix un treball intens d’escolta i concentració

EXPERIÈNCIA: obert a tothom. Se’n poden beneficiar tant els qui s’inicien en el llenguatge corporal com la gent amb anys d’experiència en la dansa i pràctiques corporals i ballarins/nes.

Sobre el curs

Aprofundirem en el coneixement de la nostra pròpia estructura i esquelet ossi, a través d’uns moviments simples, organitzats en una seqüència (ATM ‘awareness through movement’) que provocarà canvis en la respiració i rang de moviment.

Reduint l’esforç posarem l’atenció en la qualitat de com es realitza el moviment més que el moviment en sí, la forma. Aquesta pràctica ens posarà el repte de mantenir-nos presents en l’ aquí i ara de la nostra experiència posant l’atenció en l’observació de nosaltres mateixos en l’acció. L’objectiu d’aquest aprenentatge és trobar una nova organització per a l’acció que ens permeti moure’ns amb més facilitat i lleugeresa, i per tant amb més qualitat. Aquest mètode ens amplia les possibilitats de moviment des d’una pràctica plaent que ens ajuda a reduir tensions i a alliberar possibles dolors o malestar. En aquest treball d’autoconsciència, el professor/a guia verbalment els alumnes a través d’una seqüència de moviments funcionals simples, donant la possibilitat a cada persona d’explorar i investigar moviments al seu propi ritme.

“Mitjançant la consciència podem aprendre a moure’ns amb una llibertat i lleugeresa impressionant” Moshé Feldenkrais

Èlia Genís (Barcelona)

Formada en dansa clàssica per la Royal Academy of London, Expressió Corporal Dramàtica i Dansa moviment teràpia. S’ha format al costat de Mercedes Boronat durant setze anys evolucionant de la dansa teatre a la performance. És instructora del Mètode Feldenkrais, acreditada internacionalment per la Euro Tab i a ctualment està finalitzant els estudis de Coreografia i Interpretació a l’ Institut del Teatre de Barcelona. Com a creadora i intèrpret, col•labora en a la peça Cinc solos acompanyats (Newcastle) i amb joves creadors com Montse Roig, Sonia Fernández Lage, Javier Guerrero en la peça Wimbledon presentada el teatre Ovidi Montllor (Barcelona). Actualment forma part com a intèrpret dels projectes coreogràfics de Mercedes Boronat, Les Filles follen i Sabine Dahrendorf (Danat Dansa) amb la peça Epíleg d’un inici.