Formació

Mentidas de veritat

Cursos intensius o de curta durada

Del 05 al 09 de Setembre del 2022

Carrer de Casp 82 08010 BCN, Barcelona

De 11h à 14h

01 de Setembre del 2022

195€

180 €

Nivell Intermedi

Eolia

Eolia

Tomeu Vergés

https://www.eolia.cat/cursos/mentides-de-veritat/

eolia@eolia.cat

00 34 933192397 // 0034680821914

El treball de Tomeu Vergés se situa entre el teatre i la dansa, però té sempre el cos com a punt de partida. L'objectiu del taller és explorar el significat del no fer en relació directa amb l'acte creatiu i donar eines per poder continuar experimentant en el treball personal de creació.

Què pot significar ser actiu deixant de fer?
En primer lloc prepararem el cos amb una sèrie d'exercicis basats principalment en quatre punts: sentir, estar atent, experimentar i estar junts. També treballarem amb el ritme i la coordinació, que vindran a completar les eines per a arribar a estar disponibles i oberts a aquest deixar de fer per arribar al no fer.

A continuació, a partir d'una sèrie d'improvisacions posarem en joc el treball anterior i experimentarem el propòsit del taller: deixar de fer per connectar amb un mateix, amb l'altre, amb l'espai que ens envolta... permetre al cos que es relaxi, deixar que el cos es posi en moviment, que s'emocioni i, si cal, que parli i que acabi emanant «mentides de veritat».

Taller dirigit a actors, ballarins i a tot el que s'interessi al cos com a terreny d'exploració.
Aquesta tardor presentarà una de les seves performances, "Que du bonheur(?)", a diversos llocs de Barcelona. La Cia. a estat seleccionada per Dansa Metropolitana 2023