Formació

L'Espontaneïtat Conscient, a tragantCamp

Cursos intensius o de curta durada

Del 25 de Gener al 14 de Març del 2020

c/ de l'Església n1, l'Alzina de l'Aguda, La Noguera, Lleida, Barcelona

Dissabtes 25 de gener / 15 de febrer / 14 de març, de 10:30 a 18:30h

14 de Març del 2020

150€ tot el curs / 60€ un dia€

Improvisació

tragantCamp

Olga Tragant

tragantdansa.com/contents/lesponaneitat-conscient/

info@tragantdansa.com

666285715

L'esponaneïtat conscient. Sensació, exploració i dansa


amb Olga Tragant
dates: 25 gener, 15 febrer i 14 març
dissabtes, d'11 a 19h (amb pausa per dinar)


lloc: tragantCamp, a l'Alzina de l'Aguda (la Noguera, Lleida)
preu: 150€ tot / 60€ un dissabte (El preu inclou el dinar)
Es pot fer el conjunt de les 3 sessions o sessions soltes.
Termini Inscripcions: Cal inscriure't 8 dies abans de l'inici del curs.


transport: Si no disposeu de cotxe per arribar fins a tragantCamp, podem ajudar-vos a coordinar els cotxes que hi hagin dins el grup per poder compartir el viatge. Si és necessari també es pot arribar amb autocar des de Barcelona fins a Ponts o Cervera o amb tren fins a Cervera. Nosaltres us podem venir a buscar en aquests pobles (cal haver-ho parlat amb temps).
Consulta com arribar.Poden conviure l'espontaneïtat i la consciència?
Podem trobar un espai d'obertura i disponibilitat i alhora estar en una escolta atenta?

Practicarem el seguir l'impuls i la intuïció, el deixar anar i desinhibir i entregar-nos per poder viatjar cap a llocs desconeguts desplegant el nostre moviment funcional, expressiu i comunicatiu.

Practicarem també l'escolta atenta sense judici. On posem l'atenció? Què sentim? Com ens movem i què activem?
El treball a partir de pautes ens ajudarà a anar més enllà d'allò més habitual, a expandir les nostres possibilitats de moviment, d'expressió i creació i a situar-nos en un lloc sincer i 'autèntic'.

En el curs dels 3 dies d'aquest taller ens valdrem sobretot dels coneixements i treballs d'anatomia vivencial, de l'autoconsciència a través del moviment del mètode Feldenkrais i de la improvisació dansada.

Aquests treballs ens permetran dirigir-nos cap a un moviment i una dansa espontània i conscient alhora, que ens faciliti més llibertat en l'acció, en el moviment, en la dansa i més enllà.Organització del dia

Arribada: entre 10:30 i 11h
Sessió de matí: 11 – 14h
Dinar + descans o caminada: 14 – 15:30h
Sessió de tarda: 15:30- 18:30h
Final i comiat: 18:30h


OlgaTragant

Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També estudia un any a la School for New Dance Development (Amsterdam, 1997). Al 2002 realitza una estada al Japó per estudiar Butoh. S'ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain des de l'any 2000 fins l'actualitat, havent realitzat la formació en Periné i Moviment.

L'Olga és llicenciada en Ciències de l´Educacio Física, Universitat de Barcelona, INEF. i té un Màster en Psicologia de l'Activitat Física (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 93). Des del 1993 ha desenvolupant un seguit d'espectacles i projectes de creació que s´han mostrat a Catalunya i en diversos països europeus i també als Estats Units, Japó i Mèxic, i al Marroc.

Des de l´any 2002 dirigeix tragantDansa [educació i creació en moviment], i recentment amplia l´activitat a tragantCamp, un espai rehabilitat en l´entorn rural. L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa.


+ info a https://tragantdansa.com/contents/lesponaneitat-conscient/ o escrivint a info@tragantdansa.com