Formació

Laisser Faire

Cursos intensius o de curta durada

El 26 de Febrer del 2022

Carrer del Telègraf, 67, 08041, Barcelona

26 de febrer, de 16 a 20 h

26 de Febrer del 2022

40€

40 €

Nivell Avançat

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Clémentine Télésfort

https://guinardo.nunartbcn.com

nunart.creacions@gmail.com

Aquest taller guiarà els participants a través d'una exploració del seu moviment a partir de l'observació de l'estructura del cos en el seu conjunt. Jugarem amb investigacions que ens ajudaran a situar bloquejos físics i tensions innecessàries, per informar-nos sobre els nostres patrons de moviment i desenvolupar una major intuïció en les nostres habilitats d'improvisació i funcionalitat de moviment.

S'hi treballarà a partir de principis de biomecànica i la pràctica tindrà com a objectiu aportar fluïdesa i una potència suau a la nostra estructura i articulacions des de l'aplicació de jocs i la investigació de variats estats corporals. Inspirant-se en conceptes de diferents disciplines com les arts marcials, el contact i les pràctiques somàtiques, la classe ens convida a escoltar els moviments interns del cos i inspirar-nos en ell per composar creativament cada instant amb més sensibilitat.

"El meu interès està en allunyar-nos de l'impuls de fer, i practicar una qualitat d'escolta sensible, per permetre que la nostra estructura flueixi lliurement en els paisatges canviants de la dansa".