Formació

Laboratori de Creació - Lona

Cursos intensius o de curta durada

Del 24 de Gener al 27 de Març del 2020

c/ Reig i Bonet 23, Baixos (Gràcia), Barcelona

Divendres de 17:30 a 21:30h / 24 gener / 14 febrer / 28 febrer / 27 març

22 de Gener del 2020

100€ tot el curs / 35€ la classe solta€

Contemporània

tragantDansa

Guido Sarli

tragantdansa.com/contents/laboratori-de-creacio-lona/

info@tragantdansa.com

666285715

Laboratori de Creació – Lona
amb Guido Sarli


dates: 24 de gener / 14 de febrer / 28 de febrer / 27 de març
divendres de 17:30 – 21:30h
100€ totes les sessions / 35€ per sessió solta


ÀREA: creació
EXPERIÈNCIA: obert a diversitat d'experiències dins el camp del moviment, la dansa i altres pràctiques artístiques


LONA és un espai compartit de recerca personal, on poder explorar les infinites possibilitats del nostre cos dinàmic en constant relació amb l'espai-temps a través dels nostres sentits, instint lúdic i la nostra consciència corporal. Sempre considerant el moviment com un mitjà i mai com una finalitat.

Les sessions d'aquest laboratori de creació tenen l'objectiu de crear una espiral en la nostra percepció del moviment. Transitant per llocs molt diferents, explorant diferents nivells, relacionant-nos amb la forma i la repetició, amb la contemplació i amb la catarsi dinàmica on podem enfrontar-nos amb els límits de la gravetat i del ritme, sempre considerant els obstacles com a potencials trampolins capaços de fer-nos moure des d'un lloc sincer, vibrant i plaent.

LONA és un dispositiu de recerca que engloba les meves inquietuds coreogràfiques, fotogràfiques i cinematogràfiques, sempre tenint com a enfocament principal el cos i el moviment.

LONA és un espai on explorar-se, descobrir noves dinàmiques i plasmar-les a la nostra visió personal, ja sigui a les arts escèniques, al dia a dia, als mitjans audiovisuals o a qualsevol altra pràctica on realment vulguem expressar la nostra autenticitat.Guido Sarli

Coreògraf, cineasta i fotògraf, va tenir el seu primer contacte amb la dansa a Roma, continuant la seva formació posteriorment a Holanda. Allà es va graduar com a ballarí a la Rotterdam Dance Academy (Codarts).

En la seva trajectòria artística ha treballat, entre d'altres, amb companyies com IT Dansa (Barcelona), on ha ballat obres de Gustavo Ramírez, Alexander Ekman, Stijn Celis, Jiri Kylian, Ohad Naharin, Uri Ivgi i Rafael Bonachela; la Batsheva Dance Company, amb la qual va participar en el projecte Kamuyot, sota la direcció del coreògraf Ohad Naharin. L'any 2010 comença la seva carrera de coreògraf, primer al capdavant la seva companyia Umma Umma Dance i a partir del 2015 com a coreògraf freelance. Les seves obres reben premis en certàmens coreogràfics nacionals i internacionals.

Crea la seva pròpia metodologia de moviment LONA, impartint workshops a Europa i Occident Mitjà. Actualment està treballant en la seva nova creació SOURCE, partint workshops LONA i treballant en diversos projectes audiovisuals, com a director, coreògraf i fotògraf.


+ informació: https://tragantdansa.com/contents/laboratori-de-creacio-lona/ o escrivint a info@tragantdansa.com