Formació

Laboratori Anatomia Inventada" amb Natalia Fernandes

Altres formacions

Del 10 al 12 d'Abril del 2024

c/Jane Addams 14-16, Barcelona

De 10h a 14h

26 de Març del 2024

50€

50 €

Intermig i Avançat

Graner, centre de creació de dansa i arts vives

Graner, centre de creació de dansa i arts vives

Natalia Fernandes

http://www.granerbcn.cat

info@granerbcn.cat

Com a part de la seva residència en Metodologies Pràctiques del Graner, Natalia Fernandes obre aquest laboratori per iniciar la seva residència al costat de la comunitat professional. Presentant i compartint els pilars més importants de la pràctica d'”Anatomía Inventada –sudor y pensamiento. Bailar cómo un ejercicio intelectual / Pensar como una práctica física”.

En les trobades del laboratori, amb la pràctica de l’A.I., investigarem el cos com a discurs – unint la mecànica i la imaginació com a parts de l’estudi anatòmic. Mourem el cul i el discurs. Sacsejarem la carn i la paraula. Juntxs, explorarem discursos físics, coreogràfics i donarem atenció a les “invencions” del cos que balla i observa la dansa.

Natalia Fernandes

Natalia Fernandes és performer i creadora brasilenya establerta a Espanya des del 2017. La seva formació en dansa es desenvolupa entre el context universitari i l’escena contemporània de São Paulo. Això es complementa amb les seves experiències amb diversos coreògrafs i la seva tasca pedagògica en diversos països.

A Espanya, ha col·laborat amb Jesús Rubio Gamo, Celso Giménez / La Tristura, Poliana Lima, Miquel Barcelona, entre altres.

El 2017, inicia la seva investigació sobre el mètode ANATOMIA INVENTADA, que aquest any va rebre el suport del Graner, La Poderosa, Espai Nyam-Nyam i del C.C. Barceloneta. També el 2017, comença a desenvolupar el seu treball autoral a Espanya. La seva creació més recent, “El Carnaval No Es Alegre – TINY-DESK”, es va estrenar al Festival TNT 2023 i al Conde Duque de Madrid. En l’equilibri no estàtic entre la seva tasca com a intèrpret, l’exercici de la docència i la creació dels seus projectes autonoms, és on balla el seu cos.