Formació

LAB_OBRADOR: Laboratori de Creació

Cursos intensius o de curta durada

Del 04 d'Octubre del 2022 al 31 de Gener del 2023

C/ Felip II, 174 Baixos 1ª 08027, Barcelona

Dimarts de 11h a 13h

31 de Gener del 2023

140€

140 €

Per a Professionals

Obrador de Moviments

Obrador de Moviments

Obrador de Moviments

https://obradordemoviments.com/professionals/lab-obrador/

info@obradordemoviments.com

930 168 848

Lab_Obrador sorgeix com a necessitat de construir un espai dedicat a investigar obertament sobre les eines de creació entorn a la dansa i el moviment. Un lloc on crear sinergies i diàlegs de col·laboració horitzontal i acompanyament en els processos creatius.

Aquest laboratori es dirigeix als professionals de les arts del moviment i a totes les persones amb interès en expressar la propia creativitat. Aportarem alguns elements bàsics com a punt de partida per a iniciar un procés de diàleg, generant un context on la qualitat del gest pugui suggerir, evocar i estimular l’univers creatiu de cada participant.

Cada quadrimestre, començarem un nou Lab_Obrador investigant el moviment en totes les seves formes: el corporal però també el social, el filosòfic i l’artístic, per a abordar la creació de manera transversal. Desenvoluparem fragments de dansa i explorarem diferents formats escènics, que culminaran en la composició d’una o diverses creacions, individuals i/o col·lectives. Obrim la possibilitat de fer una representació en el centre al final de cada edició.

Per a més informació i reservar la teva plaça, escriu-nos a info@obradordemoviments.com

*És necessari un compromís quadrimestral per part dels participants per a poder dur a terme aquest laboratori, i donar continuïtat al procés grupal i les creacions artístiques.