Formació

JORNADES PEDAGÒGIQUES 2021 - REFLEXIONS I "NOUS" RECURSOS PER A LES AULES DE TEATRE

Cursos intensius o de curta durada

Del 03 al 04 de Juliol del 2021

Carrer Vallespir, 32, Barcelona

Dissabte 3 juliol de 10h a 19h. - Diumenge 4 juliol de 10h a 14h.

30 de Juny del 2021

100€

80

Per a Professionals

ACET-Associació Catalana d'Escoles de Teatre

Espai Lazzigags

Koldo Vío

https://www.escolesteatre.org/jornades-pedagogiques-juliol-2021/

escoles.acet@gmail.com

Formació adreçada a docents de les arts escèniques i docents que vulguin utilitzar el teatre en les seves diferents formes en la seva ocupació professional.

En aquesta formació, en un primer moment, us presentarem una sèrie d’elements i principis a tenir en compte en els treballs d’expressió artística i intervenció socioeducativa. Elements claus per entendre i orientar-nos en el treball en expressió i treure-li el màxim profit.

A la segona part del taller ens centrarem en l’Humor, que és una fortalesa de la persona, una estratègia pedagògica i una forma d’art dramàtic, la Comèdia. L’Humor ajuda a aprendre i la Comèdia és més “atractiva” que altres formes teatrals. Es tracta de jugar i experimentar amb el material còmic, entendre l’Humor i les seves possibilitats i adquirir eines per a la seva aplicació.

En un tercer bloc ens aproparem al món del Teatre d’Objectes. No tothom se sent còmode a l’hora d’expressar-se o participar en una activitat teatral, però no obstant això el treball a través d’objectes ens dona un distanciament i mediador que ajuda i desbloqueja a moltes persones. Ens acostarem al teatre d’Objectes des de la perspectiva educativa per treballar la creativitat, l’escolta i la cooperació de l’alumnat.