Formació

Jazz World Congress

Cursos intensius o de curta durada

Del 27 al 29 d'Agost del 2021

-, -

-

20 d'Agost del 2021

25€

Des de 20 fins a 340 €

Intermig i Avançat

Jazz World Congress

Diversos

http://jazzworldcongress.com/

info@jazzworldcongress.com

Demanar promoció a info@jazzworldcongress.com

Jazz World Congress neix amb l'objectiu de realitzar un congrés virtual de Dansa Jazz a nivell mundial, un espai de diàleg, Reflexions intercanvi de Coneixements amb la fi principal la dignificació i difusió de la Dansa Jazz a tots sobre estils i el foment de la qualitat artística.

Professors i alumnes han de sortir a l'estranger per continuar amb la seva preparació o simplement per actualitzar-se a nivell professional. Però no tothom es pot permetre el cost econòmic que això implica. El projecte va néixer per proposar i oferir solucions a aquestes persones mitjançant cursos virtuals de màxima qualitat.

Es tracta d'un ambiciós projecte amb la intenció de convertir-se en una cita anual amb visió de futur i que pretén arribar a convertir-se en un referent per a tots els professionals i persones interessades en la Dansa Jazz. Jazz world congress s'estructurarà en dos formats; el primer correspon a la demostració pràctica amb classes magistrals impartides per professionals de reconegut prestigi, i el segon format correspon a la ponència, xerrades magistrals i debats entorn a la pedagogia i ensenyament de la dansa Jazz, procés d'investigació-creació i la interpretació.

Aquest primer congrés, marcat per la pandèmia, tindrà un sol nivell, l'intermedi-avançat i tindran cabuda tots els estils que formen part de la Dansa Jazz com Jazz Contemporani, Jazz Líric, Latin Jazz, Modern Jazz, Jazz Broadway, Jazz Funk, jazz Heels i Indian jazz com jazz Fusion. Per primera vegada es reuniran 11 dels millors mestres i les mestres de l'món en un congrés de Jazz en format virtual. Mestres de diferents nacionalitats, de diferents cultures, de diferents estils, però amb una mateixa passió que els uneix: la dansa Jazz.

El Congrés tindrà una durada de tres dies, 27, 28 i 29 d'Agost, amb un horari de 13h fins a les 21hrs hora espanyola. Les classes tindran una durada d'una hora i mitja.

La inauguració serà virtual abans de la primera classe de divendres dia 27

Destaquem a el mestre Lloyd Culbreath, un ex ballarí de Bob Fosse i un dels fundadors de The Verdon Fosse Legacy. És també conegut pel seu treball en Fosse / Verdon (2019) i Stars in the House (2020).

Així mateix, Jazz World Congress, per tal de convocar i incentivar la creativitat, albergarà un concurs de Dansa Jazz de sols. Podran participar tots els alumnes que s'hagin inscrit a Congrés, els quals hauran d'enviar un vídeo en format horitzontal d'una coreografia de dos minuts de durada màxima.

Per a més informació sobre el congrés i els professors, poden visitar la pàgina web: www.jazzworldcongress.com

PREU SOCIS APdC

A Accés a la totalitat de les 17 classes

170€ Pagant del 15 de Juny al 15 de Juliol

245€ Pagant del 16 al 31 de Juliol

310€ Pagant del 1 al 15 d’Agost

340€ Pagant del 16 al 20 d’Agost

B Accés a 9 classes

100€ Pagant del 15 de Juny al 15 de Juliol

140€ Pagant del 16 al 31 de Juliol

175€ Pagant del 1 al 15 d’Agost

200€ Pagant del 16 al 20 d’Agost

C Accés a 3 clasess

40€ Pagant del 15 de Juny al 15 de Juliol

50€ Pagant del 16 al 31 de Juliol

60€ Pagant del 1 al 15 d’Agost

65€ Pagant del 16 al 20 d’Agost

D Accés a 1 classe (1,5 hores): 20€

PREU PARTICIPACIÓ AL CONCURS: 25€