Formació

Ioga, Dansa i Meditació

Cursos intensius o de curta durada

El 02 de Març del 2024

c/ església 1, , l'Alzina, la Noguera (entre Ponts i Guissona)

dissabte, 10:30 - 19h

29 de Febrer del 2024

80€

72 €

Tots els Nivells

tragantDansa / tragantCamp

tragantCamp

olga tragant i Linnea Bergström

https://tragantdansa.com/contents/ioga-dansa-i-meditacio/

info@tragantdansa.com

666285715

:: Sobre el curs ::
Estabilitat i Llibertat

Al llarg d’aquest jornada, farem un recorregut a través del ioga, la dansa i la meditació.
Cada disciplina i cada professora desenvoluparà el treball des de la seva visió i pràctica al voltant d’un eix comú: la recerca d’estabilitat i la llibertat.
El ioga i la meditació desenvoluparà un treball intern, físic, conscient i espiritual i mentre la dansa es desplegarà des d’una pràctica sensorial i expressiva en relació, obrint-se des de dins cap enfora, deixant-se anar i obrint-se a l’espai, i els altres.
Cercarem una connexió amb el terra que ens permeti connectar amb nosaltres mateixes i amb l’entorn des de la llibertat d’acció, l’elecció i d’expressió.

:: Horari i organització ::

10:30 – 11:45h Ioga
11:45 – 12h pausa
12 – 14h Dansa
1415h dinar i descans
15:30 – 16h Paseajada pel l’entorn de l’Alzina o descans (opcional)
16 – 17:30 Dansa
17:45 – 18:45h Meditación
18:45 – 19h Tancament

_______________________________________________________________________________

Linnea Bergström
Sóc una apassionada del benestar i la connexió ment-cos-ànima a través del ioga, la meditació, el mindfulness i el moviment conscient. Amb més de 16 anys d’experiència en el món del ioga, he explorat diversos estils de pràctiques començant pel Hatha, passant per l’Ashtanga Vinyasa, la meditació estil Vipassana, tècniques de respiració, moviment somàtic, entre d’altres per arribar on sóc ara. El meu enfocament es centra en crear espais per a l’autenticitat i l’autoconeixement, tot fomentant l’acceptació d’un mateix tal com és. Com a professora, el meu objectiu és fer que el ioga i el benestar siguin accessibles per a tothom, oferint opcions adaptades a les necessitats individuals. Amb un profund compromís personal amb la pràctica i una actitud empàtica, estic dedicada a guiar altres persones en el viatge cap a una vida més connectada, equilibrada i conscient.

Olga Tragant
Coreògrafa, ballarina, professora de dansa i moviment. Es forma en dansa als Estats Units: Màster en Dansa Contemporània (Universitat de Illinois a Urbana-Champaign, 1988 – 1993) i a Movement Research, Susan Klein School, Trisha Brown School (Nova York, 1993 – 1995). També ha estudiat a la School for New Dance Development (Universitat de Teatre i Dansa, Amsterdam, 1997). Paral·lelament a la dansa, s’ha format en Anatomia pel Moviment amb Blandine Calais-Germain i és professora del Mètode Feldenkrais, acreditada per la International Feldenkrais Federation (Euro Tab). L´Olga Tragant té una experiència de vint i cinc anys en la docència de la dansa: dansa contemporània, la consciència i anatomia pel moviment i la improvisació/moviment creatiu. Havent desenvolupant un seguit d’espectacles i projectes de creació al llarg de més de 15 anys, l´any 2002 crea l’espai tragantDansa [educació i creació en moviment] a Barcelona, del qual en continua la direcció en el present. Fa uns anys, al 2015 i juntament amb l’artista Jaume Amigó, crea tragantCamp, un espai rehabilitat que es troba a l’entorn rural de l’Alzina de l’Aguda (la Noguera), dedicat al Cultiu de l’Art i el Moviment.