Formació

Intensivo de movimiento e improvisación

Cursos intensius o de curta durada

Del 07 al 08 d'Octubre del 2023

C/ Telègraf 67, Barcelona

18h a 21h

06 d'Octubre del 2023

80€

72 €

Per a Professionals

Puntos de Partida

nunART Guinardó

José Cerda & Aladino R. Blanca

https://www.puntosdepartida.com

contacto.puntosdepartida@gmail.com

642507609

Aquest intensiu aquesta dirigit a artistes escènics interessats a realitzar un cap de setmana d'entrenament d'alt rendiment compost per 2 classes *1h 30 minuts cadascuna:

P WORKSHOP
(I*mprovisación)
Imparteix: José *Cerda
Taller enfocat a estudiar les idees, les ocurrències, les sensacions, el moviment i tot el que sorgeix durant l'acte d'improvisació. Amb l'objectiu de reconèixer, perfeccionar i *hackear els *macánismos i hàbits als quals recorre el/la *bailarin/a a el moment d'improvisar.

Tot això a través d'exercicis de consciència corporal, dinàmiques grupals i de e*stimulación l'imaginari que ens ajudaran a estudiar detalladament l'acte d'improvisació, a entendre el nostre procés creatiu, reptar la memòria, la coordinació per a assumir i habitar la improvisació d'una manera integral.

MOVING AIR
(Dansa contemporània / moviment)
imparteix: *Aladino R. Blanca

Taller enfocat a entrenar el cos de manera dinàmica buscant la força en moviment de manera explosiva i física. Una classe que genera la confiança a trencar els propis límits a través de la intuïció i així reconèixer-se d'una manera diferent i potent en ballar.