Formació

Intensiu d'hivern: Inspire by Fighting Monkey amb Miguel Viero

Cursos intensius o de curta durada

Del 27 al 29 de Decembre del 2023

Carrer del Telègraf, 67, 08041, Barcelona

27, 28 i 29 de desembre, dimecres, dijous i divendres, de 10 a 12 h

27 de Decembre del 2023

65€

65 €

Tots els Nivells

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Miguel Viero

https://guinardo.nunartbcn.com

La pràctica Fighting Monkey a través de la lent de Nomadic Roots

Embarca en una exploració holística del moviment, prenent inspiració en la dansa, el joc, i les arts marcials i del benestar per impulsar la creativitat i la corporeïtat. Aquest enfocament multifacètic us convida a veure el món d'una altra manera, enriquint la comprensió del vostre entorn i de tu mateixa.

Nomadic Roots incorpora una fusió d'influències que crea una experiència de moviment i d'autoconeixement única i profunda. El pati de la vida és ple de sorpreses. El joc alimenta la curiositat i condueix a una infinitat de possibilitats. A explorar!

Sobre Fighting Monkey: La pràctica FM és desenvolupada pels fundadors Jozef Frucek i Linda Kapetanea mitjançant un estudi profund de l'anàlisi de moviment creuat i amb l'objectiu de comprendre els principis del moviment humà, la comunicació i el procés d'envelliment.

Sobre Nomadic Roots: "NR és una plataforma creada pel duet brasiler Miguel Viero i Peti Costa, enfocada a la investigació i l'intercanvi d'idees sobre dansa, joc, arts del benestar i arts marcials. Explorem els principis del moviment humà per desenvolupar estratègies creatives que potenciïn l'expressió i la comunicació del cos en entorns dinàmics i complexos."

Miguel Viero és cocreador del projecte Nomadic Roots, artista del cos, professor i investigador independent a les àrees de les arts del moviment i el desenvolupament humà.