Formació

Intensiu de Primavera amb Ona Mestre

Cursos intensius o de curta durada

Del 12 al 14 d'Abril del 2022

Carrer del Telègraf, 67, 08041, Barcelona

12-14 d'abril, 19-21 h

12 d'Abril del 2022

50€

50 €

Tots els Nivells

nunArt Creacions

nunArt Guinardó

Ona Mestre

https://guinardo.nunartbcn.com

nunart.creacions@gmail.com

Escoltar-me des de totes les parts del meu cos, per ser present en la meva vida. Sentir-me cos, escoltar-me en el sentir-me cos, crear des de l’escolta sentida del cos! Un viatge per ser conscient de ser conscient.

Vivenciarem la respiració per sentir l’espai intern del nostre cos, per veure com és moviment i com ens fa ser presents. Investigarem en el moviment per veure el seu origen, el seu pols, la seva vibració, el que ens dibuixa i descriu en l’espai. Veurem el fluir del moviment continu, com s’obre a l’espai i crearem frasejos des de la improvisació.

Buscarem la relació amb l’altre des de diferents qualitats del moviment. Com ens obrim a un treball amb l’espai, escoltant-lo com a una presència energètica per a la creació individual i grupal. Serem l’escolta del moviment, la respiració, l’olfacte, la pell, la mirada!!! Improvisar i crear des de diferentes propostes, cos, espai, moviment, veu, objecte.

El treball que desenvolupa l’Ona Mestre és fruit d’una llarga trajectòria artística, pedagògica, d’investigació i experimentació amb diferents sistemes i disciplines a la recerca del flux intern de la creativitat: el Sistema Conscient per a la Tècnica de Moviment de Fedora Aberastury, (amb Yiya Diaz y Julia Comesaña), el Katsugen (Katsumi Mamine) i veu-cos (Sjabbe van Selfour). Imparteix tallers de Consciència del cos i Dansa Creativa amb diferents col.lectius i acompanya processos de creació.