Formació

Intensiu de Dansa per a Joves en Formació i Professionals

Cursos intensius o de curta durada

Del 06 al 10 de Setembre del 2021

Carrer Felipe II, 174, baixos 1a, 08027, Barcelona

10h - 13h30 / 16h30 - 20h00

10 de Setembre del 2021

150€

110

Intermig i Avançat

Obrador de Moviments

Obrador de Moviments

Sebastien Mari, Hervé Costa y Sara Sanguino

https://obradordemoviments.com

info@obradordemoviments.com

930168848

Intensiu de Dansa per a Joves en Formació i Professionals

Dansa Clàssica amb Sebastien Mari

Dins d’un marc molt definit com és la tècnica clàssica, Sebastien ofereix la possibilitat de sentir i comprendre el moviment per portar-lo a la màxima expressió. El seu llarg recorregut com intèrpret li ha portat a experimentar la tècnica des de perspectives i punts de vista molt diversos. Ha convertit les necessitats de l’intèrpret en fonaments per la seva labor docent, creant una oferta que es dirigeix tant a professionals del ballet com a ballarins i ballarines de formació contemporània. A les seves classes, dinàmiques i musicals, podràs gaudir d’indicacions precises per potenciar la tècnica i experimentar ballant.

Dansa Contemporània amb Hervé Costa & Sara Sanguino

Classe/taller de dansa contemporània basada en l’exploració del moviment ballat i els seus fonaments. Educació somàtica, tècnica i desenvolupament del ballarí.

Proposem una sèrie d’eines per a aprofundir i experimentar a través de la improvisació i la composició. Guiarem aquest taller donant-nos suport en les tècniques d’educació somàtica, les quals contribueixen a integrar noves connexions corporals, ampliar el repertori de recursos artístics i la capacitat de crear més enllà dels codis establerts. És, mitjançant l’exploració i la presa de consciència que el ballarí accedeix a un major coneixement del seu cos i de la seva organització funcional. Aquests nous recursos complementen el seu aprenentatge i faciliten la seva capacitat d’assimilar la tècnica i el desenvolupament del seu potencial artístic.

Dansa Clàssica

Nivel Avançat | 10h a 11h30

Nivel Intermedi | 16h30 a 20h00

Contemporània

Nivel Avançat | 10h a 11h30

Nivel Intermedi | 18h30 a 20h00

Reserva la teva plaça enviant un correu amb les dades de l’alumne a info@obradordemoviments.com o trucant al 930 168 848.