Formació

INTENSIU DE DANSA AMB PAU ARÁN | OBRADOR DE MOVIMENTS

Cursos intensius o de curta durada

Del 11 al 15 de Març del 2024

FELIP II, 174 , Barcelona

10H00 A 14H00

11 de Març del 2024

220€

200 €

Per a Professionals

Obrador de Moviments

Obrador de Moviments

PAU ARÁN

https://obradordemoviments.com

info@obradordemoviments.com

678 735 961

Atelier és un taller presentat per Obrador de Moviments i Pau Aran. La sèrie aborda de manera inclusiva les necessitats dels membres de la comunitat local de Barcelona: artistes, ballarins, treballadors culturals, practicants basats en el cos i professors.En la seva essència, Atelier tracta del nostre desig com a comunitat de connectivitat i arrelament.

Atelier utilitza la imatge dels arbres. Arrelats en la Terra, els arbres ofereixen manteniment, creixement i una xarxa d’estabilitat per a sostenir el bosc. La nostra intenció amb aquest taller és oferir oportunitats d’expansió a través de recursos i experiències compartides.

Aquest taller també està dirigit a bailarins professionals emergents que busquen un punt de partida per a entrar en el món laboral. S’anima als acabats de graduar dels programes de formació a unir-se!

Pau crearà una peça curta durant la setmana de taller, que serà mostrada al final del procés.

Nascut a Barcelona, va començar la seva carrera als onze anys a través dels balls llatinoamericans, estàndard, jazz, modern i ballet clàssic.

Va completar els seus estudis en el Conservatori Professional de Dansa ‘Mariemma’ de Madrid i posteriorment en la Folkwang Hochschule der Künste de Essen, abans d’incorporar-se al ensemble del Tanztheater Wuppertal – Pina Bausch en 2005, fins a 2020 com a membre permanent i posteriorment com a convidat.

Entre els seus espectacles més significatius es troben Avui em veus, demà seré invisible (2013); Tres maneres i Mimosa (2016) i Notis of Life (2019, produït en Yokohama).

La seva motivació actual és continuar desenvolupant l’expressió del seu art a través del llenguatge corporal, centrant-se en la creació i la pedagogia de la dansa contemporània. La cerca de la bellesa, el moviment i el seu interès per la poètica del teatre-dansa contemporani estan representats en els seus projectes.

En el seu web pots trobar més informació sobre la seva trajectòria.